Lasse Berghagen

KONTAKTA:

Lasse Berghagen
Satellite Live
Joffe Enbom
Virkesvägen 7
120 30
Stockholm

»Hemsida

070-650 76 78


  • INFORMATION

Boka Lasse Berghagen

Lasse Berghagen var omåttligt populär när han under många år ledde Allsång på Skansen. Han är en fantastisk artist, låtskrivare och programledare. Lasse bokas via Satellite Live till olika företagsevent och TV...

En presentation av Lasse känns nästan överflödig! Det är få personer i Sverige som inte har någon sorts relation till Lasse.

När Lasse Berghagen var 19 år gammal erbjöds han att spela på en NTO-fest. På plats fanns skivproducenten Curt Pettersson på grammofonbolaget Karusell, och dagen därpå fick Berghagen ett skivkontrakt. En karriär hade tagit fart. Skivdebuten kom 1965 och under åren har Lasse Berghagen skrivit och framfört en rad melodier som blivit svenska klassiker: Stockholm i mitt hjärta, En kväll i juni, Teddybjörnen Fredriksson, Sträck ut din hand, Du är för alltid en del utav mig och Hålligång i skogen, bland många andra. De flesta svenskar har en relation till hans musik från radio, TV eller skiva - men Lasse Berghagen har också hunnit med att medverka i en lång rad revyer, krogshower, musikaler och långfilmer.

Nästan alla vet att han under många år var omåttligt populär programledare för Allsång på Skansen. Men vad färre kanske vet om Lasse Berghagen är att han har varit turnéledare för Bob Dylan, att han är god vän med Iron Maidens trummis Nicko McBrain och att han gjort karriär och släppt fyra LP-skivor i Tyskland.

Kontakta Satellite Live för bokning av Lasse till olika företagsevent.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket