Hon & Jag | Show, humor & entertainment

KONTAKTA:

Hon & Jag
Maria Olsson Production AB
Maria Olsson & Camilla Cederlund
Hela Sverige!

»Hemsida

0707-40 45 41


  • INFORMATION

Fartfylld middagsunderhållning och humor!

Showgruppen Hon & Jag är en duo som bjuder på fartfylld show och en stor portion humor. Hon & Jag har framgångsrikt underhållit företag och privatpersoner sedan starten 2010. Vi är specialiserade på företagsanpassad underhållning och kan erbjuda ett brett urval av koncept; från fartfylld middagsshow till föreläsningar/workshop och komik.

SHOW & MIDDAGSUNDERHÅLLNING
Vi skräddarsyr våra shower och koncept efter era önskemål och vårt mål är att roa och beröra och att alltid ge vår publik en oförglömlig upplevelse.

ENTERTAINMENT REDAN PÅ BUSSEN TILL FESTEN
Vi erbjuder även Entertainment på bussresan s.k. Buss-Ertainment; karaktärer som underhåller på bussen på väg till ert evenemang. Här kan ni t. ex. möta Flygvärdinnorna eller uppleva den årliga Hälsokontrollen.

"Hon & Jag bjöd på en helkväll med musik och skratt. Vi gillade verkligen rockshowen, vilket drag! Och ana om vi blev överraskade när vi klev på bussen och möttes av sjuksystern och doktorn. Tack Hon & Jag för en mycket lyckad kväll."
/ Ewa Wiberg, Bygg Ole

KOMISK SERVERINGSPERSONAL ELLER SPECIALSKRIVNA KARAKTÄRER
Inför middagen innan gästerna tagit plats kan ni träffa på några av våra karaktärer som välkomnar er till bords och lockar till skratt. Vi har allt från inbrottstjuvar till serveringspersonal eller varför inte specialskrivna karaktärer som passar på just ert företag?

TEKNIK INGÅR
För mindre fester ingår ljud och ljusteknik, vilket vi tar med oss. Handlar det om större event så kan tekniken behöva kompletteras för bästa upplevelse..


 

digital-ikon-dator

Låt Hon & Jag's MusikQuiz förgylla er fest!
...med en Digital MusikQuiz-Show

Vi sjunger era favoritlåtar, bjuder på kluriga frågor och humor. Ni tävlar mot varandra och vinnaren får ett fint musikaliskt pris.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Allt sker via en livesändning i en privat facebookgrupp som skapas för just detta tillfälle. Vi framför 10 låtar med tillhörande frågor. Ni skriver era svar direkt i chatten och när tävligen är slut räknar vi ihop resultatet. Den som är snabbast med rätt svar vinner.

Livesändningen delas upp i två delar; tävlingsmomentet och en kortare resultatshow.

Detta koncept passar utmärkt för mindre sällskap.
Tidsåtgång: ca 1-1,5 h
Var: privat grupp på Facebook


 

Varmt välkomna att kontakta oss, så berättar vi mer om våra shower och middagskoncept :)
Vänligen Hon & Jag | Maria & Camilla

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-youtubeSe oss på Youtube

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-referensREFERENSER

"Our evening event was amazing! Hon & Jag entertained us and they performed Kinnarps songs they had created especially and which made our audience cheer and applaud with delight. I would have no hesitation to highly recommend Hon & Jag."
/ Philip Kristiansen-Stuart, Kinnarps AB

"Fartfylld duo med glimten i ögat. Mångsidig repertoar samt stort plus för företagsanpassade anspelningar och låtval!"
/ Anne Harms, Skanska SHC

"Vi har anlitat showgruppen Hon & Jag vid ett flertal tillfällen, både till företagsarrangemang och privata fester. Det specialskrivna materialet gör alltid succé och igenkänningsfaktorn blir magisk. Hon & Jag levererar alltid musikalitet, engagemang och värme. Vi ser fram emot nya samarbete!"
/ Sören Lundell, Inte bara Fest AB

"Hon & Jag arbetar med energi, glädje och lyhördhet för vad kunden önskar. Vi har vid flera tillfällen anlitat dem för skräddarsydd underhållning! Kunder som aldrig tidigare har dansat har näst intill stått på borden och hängt med - eller bara njutit av proffsig underhållning. Hon & Jag är ett bra val för en lyckad tillställning!"
/ Stefan Warell, Aktiva Event

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket