Hon & Jag | Show, humor & entertainment

KONTAKTA:

Hon & Jag
Maria Olsson Production AB
Maria Olsson & Camilla Cederlund
Hela Sverige!

»Hemsida

0707-40 45 41


  • INFORMATION

Fartfylld middagsunderhållning, musikquiz och humor!

Showgruppen Hon & Jag skapar glädje och ser till att det blir fart på festen! Med energifyllda shower och en stor portion humor har duon framgångsrikt underhållit företag och privatpersoner sedan starten 2010. Erbjuder även MusikQuiz.

1-ny-referens

Återigen tack för att ni satte sprätt på kvällen. Nu har vi fått den energi som krävs för att mäkta med framgångar 2023 i en extremt tuff marknad.

Med vänlig hälsning / Kind regards
Annika Svensson
Marknadschef, Ardex

MIDDAGSUNDERHÅLLNING

Maria och Camilla är specialister på företagsanpassad underhållning. Dessutom specialskriver de texter och shownummer om er och ert företag för att göra tillställningen så unik som möjligt! Under årens lopp har duon byggt upp en bred repertoar med något som passar alla, med musik från Frank Sinatra till Lady Gaga blandat med svenska hits. De blandar pop, disco, rock, schlager, ABBA m.m.

MUSIKQIZ

Utöver middagsshow erbjuds också musikquiz, loungemusik, föreläsningar/Edu-tainment samt humor och undercover-minglare. Låt er exempelvis välkomnas till bords av vår humoristiska serveringspersonal som lockar till skratt.

Ljud & Ljusteknik ingår*

För sällskap upp till 100 pers. ingår ljud och ljusteknik. Vid större event så samarbetar duon med olika teknikfirmor runtom i landet för att maxa festen."

Se referenser längre ner på sidan!

Varmt välkomna att kontakta oss, så berättar vi mer om våra shower och middagskoncept :)
Vänligen Hon & Jag | Maria & Camilla

skickaförfrågan-knapp-profil

Hon & Jag, Sommarfest

Hon & Jag, Middagsshow

Kommunikations-Komik:
En Ståuppa-föreställning-workshop-föreläsning som hjälper grupper att förbättra sin kommunikation.

1-ny-youtubeSe oss på Youtube

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-referensREFERENSER

"Vilka roliga kvällar vi hade med Hon & Jag! De skapar en riktigt bra stämning med roligt uppträdande och populära låtar som alla känner igen. Dessutom anpassar de underhållningen till den specifika branschen vilket var mycket uppskattat av oss alla.
/ Christina Tomás, RN Nordic AB

"Our evening event was amazing! Hon & Jag entertained us and they performed Kinnarps songs they had created especially and which made our audience cheer and applaud with delight. I would have no hesitation to highly recommend Hon & Jag."
/ Philip Kristiansen-Stuart, Kinnarps AB

"Tack för att ni var med och bidrog till en lyckad kväll! Så bra blandning av både musik och shownummer under middagen till att få en sprakande avslutningsshow. Ni fick verkligen hela kvällen att lyfta och starta igång festen rejält!"
/ Björn Hermansson, Corem Property Group

"Tack Hon & Jag för en underbar skräddarsydd show! Ni gjorde vår kväll! Kan varmt rekommendera Maria och Camilla för stora och små event, de är kapabla till allt!"
/ Maria Shamoun, Roschier Advokatbyrå

"Fartfylld duo med glimten i ögat. Mångsidig repertoar samt stort plus för företagsanpassade anspelningar och låtval!"
/ Anne Harms, Skanska SHC

"Vi har anlitat showgruppen Hon & Jag vid ett flertal tillfällen, både till företagsarrangemang och privata fester. Det specialskrivna materialet gör alltid succé och igenkänningsfaktorn blir magisk. Hon & Jag levererar alltid musikalitet, engagemang och värme. Vi ser fram emot nya samarbete!"
/ Sören Lundell, Inte bara Fest AB

"Hon & Jag arbetar med energi, glädje och lyhördhet för vad kunden önskar. Vi har vid flera tillfällen anlitat dem för skräddarsydd underhållning! Kunder som aldrig tidigare har dansat har näst intill stått på borden och hängt med - eller bara njutit av proffsig underhållning. Hon & Jag är ett bra val för en lyckad tillställning!"
/ Stefan Warell, Aktiva Event

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket