jul2021-1040

BOKA ÅRETS JUL-ANNONSPAKET PÅ EVENTMARKET 2021

Vår stora förhoppning är att pandemin har kommit så långt att julfester, julshower, julbord och annat juligt kan äga rum för törstande människor som längtar efter att umgås och roas. Då 2020 var ett mycket tufft år för nästan alla aktörer och levereantörer i vår event & mötesbransch, så hoppas vi att julen 2021 blir mer som vi är vana vid. Eventmarkets Jul-annonspaket 2021omfattar både en Julig-profilsida, medverkan på vår stora julsida samt mailannonser i 2 våra två stor julmail. Missa inte chansen att marknadsföra julbord, julshower och annat viktigt inför julens festligheter och aktiviteter.

Pris 2400:- ex. moms.

julkula-80JUL-profilsida

I jul-annonspaketet ingår en egen julig profilsida med bilder, infotext, kontaktuppgifter och länkar. Du syns även på vår stora julsida i kategoriträdet under JUL 2021. Din julexponering gäller från boknings/publiceringsdatum fram till 31 december 2021. Statistik över Jul-profilens besök, mail och vidareklick visas i Backstage.

julkula-80Annons i våra stora JUL-mail

I Jul-annonspaketet ingår även medverkan i Eventmarket stora Julmail-uskick (2 st). Julmailen skickas ut till hela vårt register på ca 20.000 adresser. Din Julmail-annons består av en julig annonsbild (samma som på jul-profilsidan) samt en kort annonstext. Annonsen länkas till din jul-profilsida som vidare har länk till din egen hemsida.. 

Kontakta oss om du har frågor eller vill boka! 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se
Telefon: 0589-18095
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket