blackfriday-kontaktaoss


 

Vill du nyttja våra BLACK FRIDAY- erbjudanden så är du vamt välkommen att kontakta oss.

Säkrast är att skicka oss ett mail, så att vi kan återkoppla. Du kan så klart även prova att ringa oss, men risken är att många ringer samtidigt. Lämna isf ett meddelande på svararen. Om vi inte hinner återkoppla idag fredag, så gör vi det på måndag.
Våra BLACK FRIDAY-erbjudanden gäller hela fredagen den 24 november 2017.

» LÄS MER OM VÅRA BLACK FRIDAY-ERBJUDANDEN

Happy Black Friday på er allihop!


   

jennie 2016-blackJennie Sterner

telefon1 50x50
0589-180 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie har stepp, sång och showdans i bagaget (okej, det var några år sen...) men himmel va kul det var. '-Jag minns åren på Folkan i Stockholm när jag var en av ungarna i musikalen Pippi på Folkan där självaste Siw Malmkvist spelade Pippi. Sen blev det över 10 år med Cancan, Charleston och Samba med showdansgruppen Jokers Flickor...'  Jennie ansvarar sen starten -98 för Eventmarket Svenska AB's marknadsföring och företagets utveckling, säljer annonsering och sköter kundsupport. Hon äger & driver företaget tillsammans med kollegan & kära maken Johnny. På fritiden lockar sommarstugan vid sjön och dessutom älskar hon att baka godsaker, så ofta tid ges. En annan bästis är Joyvioce-kören, yoga'n, zumban, symaskinen och högar med tyg! Ögonstenarna i livet är utflugna sönerna Victor & Charlie. Det bästa som finns är när hela familjen och svärdöttrarna är samlade... och när sajten rullar. Å en sak till. Tjohoo! Jag har blivit farmor år världens finaste lilla Thiago :) :) :)


 

johnny 2016-blackJohnny Sterner

telefon2 50x50
0589-180 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Johnny är en hejare på hockey där meriter i TV-pucken, yngre juniorlandslaget, juniorSM-guld med VIK och mängder av matcher i Arbogas A-lag hägrar. När spelandet var över så hoppade han i coachtröjan och har bl.a varit tränare för VIKs elitjuniorlag och därtill som div.1 tränare för IFK Arboga. Johnny är en glad prick som sen starten -98 varit administrativ chef på Eventmarket med ansvar för ekonomi, inköp och fakturering samt praktiska arrangemang vid mässor och meetings. Han äger & driver företaget tillsammans med kollegan & frun Jennie. Tillsammans har de grabbarna Victor och Charlie. Dygnets tallriksmodell ser ut enl. följande: En stor tårtbit eventmarket-jobb och en hyfsat stor del tillägnas familjen, gymmet, sommarstugan vid sjön och alla goa vänner! Å den sista och absolut godaste lilla tårtbiten äts upp av det älskade lilla barnbarnet Thiago :) Haha... Hur stora tårtor finns det egentligen?


 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket