Bryggarsalen

KONTAKTA:

Bryggarsalen
Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N (T-bana Odenplan)
102 35
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-555 352 02


Maxkapacitet: 360
Sittande matgäster: 200
Största mötesrum: 250

  • INFORMATION
  • KARTA

EVENTLOKAL I CENTRALA STOCKHOLM

Välkommen att boka Bryggarsalen i centrala Stockholm för kommande Konferens, Bröllop, Fest, Event, Mässa eller Konsert. Vi erbjuder en vacker festlokal / bröllopslokal, flexibel konferenslokal samt konsertlokal mitt i Stockholm.

Konferens i Bryggarsalen

Bryggarsalen i Stockholm kan erbjuda flexibla konferenslokaler och möteslokaler för såväl små som stora grupper. Oavsett om ni planerar en konferens för 10–250 personer eller om ni behöver mingla med upp till 360 gäster så har vi lösningen. Våra stora salar ligger i direkt anslutning till varandra, och ni har möjlighet att exklusivt förfoga över hela anläggningen. Vår Konferensvåning Brygghyllan har 5 mindre mötesrum för sällskap upp till 50 personer med tillhörande Lounge Vörtpannan där deltagarna avnjuter all förtäring under dagen.

Vi garanterar distansen under konferensen

Vi tar vårt ansvar för att begränsa smittspridningen och följer Folkhälsomyndighetens samtliga råd. Vi vet dock att ingenting främjar folkhälsan så mycket som interaktion med andra människor och framförallt hyllas det personliga mötet. I tider när vi inte tillåts att ¨göra som vanligt¨ gör vi på Bryggarsalen i enlighet med våra värderingar allt vi kan för varje möte och varje kund. Därför erbjuder vi:

  • Möteslokal där man sitter på varannan plats i luftiga lokaler
  • Exklusiv lunchsittning i luftig miljö
  • Halverade avbokningstider till och med juni 2021!
  • Vi lagar uppskattad mat i eget kök där god hygien alltid är en ledstjärna

Välkommen att boka möte där vi håller avståndet – men är tillsammans!

Fest & Bröllop i Bryggarsalen

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera event vare sig det är företagsfesten, bröllopsfesten eller 50 års festen! Vår K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen för såväl den romantiska bröllopsmiddagen som för releasefesten. Vi hjälper dig även att boka aktivitet till eventet!

Vårt kök lagar all mat från grunden med företrädelsevis ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta råvaror utifrån säsong. Vår köksmästare beskriver sin mat som genuin med rustik känsla, en kombination av lyx och hemlagat.

Konsert i Bryggarsalen

Bryggarsalen rymmer 360 personer vid konserter och andra evenemang med stående publik.

Vid event för enbart sittande publik ligger maxgränsen på c:a 250 personer. Som ett mellanting kan vi möblera för såväl stående som sittande gäster, och då tar vi in 350 personer.

Vi har en professionell ljud- och ljusanläggning, och scenen mäter 6 x 4 meter med möjlighet att bredda 2 meter vid behov. Takhöjden är 8 meter.

Livestreaming

Tillsammans med vår samarbetspartner Alltidmedia erbjuder vi på Bryggarsalen en helhetslösning med inspelning och live-streaming från vår webbTV-studio vid Odenplan i centrala Stockholm. Studion har vi byggt i vår största och vackraste lokal Bryggarsalen med allt man kan tänkas önska i teknik och dekor. I grundpaket för livestreaming ingår den tekniska utrustning som vi tycker krävs för ett proffsig livesänt event, personal, lokal och fika för talare. Självklart finns även en tekniker på plats under hela sändningen så att ni enbart kan fokusera på att göra er grej.
Tveka inte att fråga, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion

Välkommen att boka möte där vi håller avståndet – men är tillsammans!

Välkommen!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket