| 2018-06-07

Köp biljetter alt. hotellpaket till ROCK THE DISCO på Park Lane i Göteborg

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

21-08-knapp-biljett-ticketmaster
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter alt. hotellpaket till ROCK THE DISCO på Park Lane i Göteborg

Köp biljetter alt. hotellpaket till GENERATIONS - ROCK THE DISCO på Park Lane i Göteborg som spelas till 10 juni 2023. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Park Lanes artister och husband välkomnar er till en helkväll med mat, dryck och service i toppklass på Göteborgs roligaste krogshow mitt på Avenyn.

Våren 2023 - Rock the disco - Dinner on the dancefloor
Följ med på en glittrande showkväll med musiken som fyllt dansgolven genom tiderna. Live på scen bjuder Park Lanes artister och musiker på rykande rockklassiker och pulserande discohits som gör det omöjligt att sitta still. Välkommen till en musikalisk och kulinarisk upplevelse med nostalgi och glädje på Park Lane Show. Till bords serverar showartisterna er en förstklassig trerättersmeny av säsongens smaker.

Park Lane Show är det utmärkta valet för er som ska fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget. Showen spelas på Park Lane som ligger längst upp på Avenyn i Göteborg.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket