| 2018-12-30

Köp biljetter alt. hotellpaket till Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan

Köp biljetter alt. hotellpaket till Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan, på Sverige turné från 27 mars till 23 april 2022. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

» Klicka här för att se aktuella datum

Magnus Carlsson succéföreställning "Från Barbados till Gamla Stan" har redan hunnit med att sälja slut en riksturné under våren 2019 och en höstsäsong 2019 på Lilla Cirkus i Stockholm. Nu åker man vidare på en ny omfattande Sverigeturné våren 2020 som avslutas på Lisebergsteatern i Göteborg. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje! Det bjuds på Magnus Carlssons allra största hits under hans karriär. Det blir låtar från tiden i Barbados, Alcazar och även nyare hits från hans lyckade solokarriär.

Med hans åtta framträdanden i Melodifestivalen, tre grammisar och 40 guld och platinaskivor är han en av Sveriges folkkäraste artister. Första showen för vårens turné blir i Bollnäs, sedan åker Magnus Carlsson och sin dansensemble vidare till Örnsköldsvik, Sundsvall, Stockholm, Skövde, Lidköping, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Helsingborg, Växjö, Borås, Lund, Kalmar, Nyköping, Jönköping och Göteborg.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket