| 2020-02-01
Föreställningar

Köp biljetter alt. hotellpaket till Joe Labero - Goldfingers

2biljettknappNY-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

2biljettknappNY-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till Joe Labero - Goldfingers

Köp biljetter till Joe Labero - Goldfingers på Hamburger Börs i Stockholm från 27 mars till 2 maj 2020. Vill du förgylla kvällen lite extra, så erbjuder Nöjesresor.se ett helt hotellpaket som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Labero - Goldfingers

Det är nu 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat. 30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Nyss hemkommen från ett succéår i Las Vegas med showen INFERNO.

Därför är det en stor ära att åter hälsa Labero välkommen till anrika Hamburger Börs, med showen GOLDFINGERS. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet...

Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld!

Under matinéföreställning berikas showen med fler gyllene fingrar, nämligen 13-årige, Grand Prix-vinnaren Vilgot Michelin – En ny stjärna på den magiska himlen!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket