Agnes

KONTAKTA:

Agnes
Bokningsbolag: Live Nation
Bengt Birath

»Hemsida

  • INFORMATION

Agnes

2012 släppte Agnes sitt fjärde album "Veritas". Albumtiteln betyder sanning på latin och precis som första singeln "One Last Time" (som toppade listorna under stora delar av året) finns en uppriktighet oavsett om den pulserar euforiskt på dansgolvet eller är smärtsamt stilla.

Efter att ha rest runt hela världen och fängslat land efter land med sin karisma och röst med det föregående albumet "Dance, Love, Pop" ("Release Me", "On and On") började Agnes skriva på sitt fjärde album. Redan på det andra albumet "Stronger" började hon mer och mer vara med och skriva sina egna låtar, och när "Release Me" var den låt som fick störst framgångar och även var den hon varit mest involverad i visste Agnes att hon ville vara med att skriva så mycket som möjligt.

På "Veritas" har Agnes varit med och skrivit varenda låt med låtskrivare och producenter som Jonas Quant (Hurts, Leona Lewis, Kylie Minogue), Patrik Berger (Robyn, Lana Del Rey), Sharon Vaughn ("Release Me") och Tony Nilsson (Darin, Selena Gomez) för att nämna några.

"Med sitt fjärde album tar svenska Agnes steget upp i Beyoncé-divisionen." Jan Gradvall, DI. Betyg 4 av 5.

"På "Veritas" radas smarta danshittar upp tillsammans med snygga ballader." Anneli Sandberg, Metro. Betyg 4 av 5.

"Musiken är stor, svulstig och dramatisk. Den kräver plats och uppmärksamhet. .. Många internationella artister försöker göra precis den här grejen, utan att lyckas lika väl som Agnes Carlsson." Johan Lindqvist, GP. Betyg 4 av 5.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket