måndag 07 maj | 08:00 2018

Hyra Hoppborg i Stockholm, Göteborg och Malmö hos Bergamunken

bergamunken-hoppborgar2

Planerar ni ett kalas, fest, event eller andra evenemang, där både stora som små skall aktiveras? Ja då är en hoppborg ett bra alternativ. Alla älskar att hoppa och bli glada.

Hyra hoppborg i Stockholm, Göteborg och Malmö gör du smidigt och enkelt av oss på Bergamunken. Bergamunken är medlemmar här på Eventmarket.seoch dom levererar en rad olika aktiviteter i form av hoppborgar, hinderbanor, sumodräkter, rodeotjur, mjukglassmaskiner, popcornmaskiner, slushmaskiner, sockervaddsmaskiner och mycket mer.

Barn speciellt. Dom älskar att hoppa i hoppborgar. Bergamunkens hoppborgar är CE-märkta och fylls snabbt upp med luft när du sätter i väggkontakten till den medföljande fläkten. Mycket snart är hoppborgen redo att börja användas. Det tar bara några minuter!

Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö är det bara att kontakta Bergamunken direkt för att se på vilka platser och orter som dom kan leverera hoppborg och annan nöjesutrustning på.

En hoppborg är en lekanordning i form av en uppblåsbar byggnad, kanske i figur av en tårta, som snabbt fylls med luft, som barnen kan hoppa i. Namnet hoppborg kommer från att den oftast är formad som en borg, men kan lika väl vara formad som en clown, tårta, discoborg, hinderbana, rutschkana eller annat motiv. Man kan riktigt se hur barnens ögon lyster upp när de får se hoppborgarna. En hoppborg på ditt barns kalas kan bli en riktig stämningshöjare med andra ord.

Med vår mini hoppborg som är på 2 x 2 meter kan du till och med ha hoppborgen inomhus. Perfekt om du har kalas på vintern eller hösten, och om det mot förmodan skulle regna.

TÄNK ALLTID SÄKERHET

När barn hoppar i hoppborgen är det viktigt att medföljande föräldrar eller andra vuxna hela tiden har koll på barnen. Säkerhet är a och o när man hyr en hoppborg. Så ni som önskar hyra en hoppborg skall alltid se till att marken den står på är rak och fin, utan kvistar, stenar, vassa föremål och liknande.

BESTÄLL TILL LEVERANS & MONTERING AV OSS

Bergamunken kan självklart köra ut hoppborgen till dig, sätta upp den, och hämta den igen när du har hyrt färdigt din hoppborg. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig. Detta är en kostnad som tillkommer på hyrespriset, men tro oss, det är klart värt kostnaden. Annars är ni självklart välkomna att hämta hoppborgen på vårt lager i Upplands Väsby strax norr om Stockholm, där vi förvarar alla hoppborgar.

Hoppborgen ska inte användas när det regnar, både av säkerhetsskäl och rengöringsbesväret detta medför.

Förgyll ditt evenemang eller fest med Bergamunkens roliga Hoppborgar!

» Vill ni hyra en Hoppborg? - Maila direkt till Bergamunken

Välkommen in på Bergamunkens Profilsida här på Eventmarket, för att se vad dom mer erbjuder.
Eller läs mer om deras Hoppborgar på deras egen hemsida.

 

Läs mer: Nyheter

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015