fredag 06 april | 07:17 2018

Slushmaskin

bergamunken-slushmaskin1

Slushmaskin.se - Allt inom slush & slushmaskiner

Slushmaskin.se hjälper dig om du vill hyra eller köpa en slushmaskin i Göteborg, Malmö och Stockholm. Dom kan verkligen allt om slushmaskiner och hjälper dig hela vägen till succé med ice slush. Dom säljer även alla tillbehör till din slushmaskin, som slushmix, slushmuggar, sugrör till slush med mera.

Din slush leverantör i hela Sverige med andra ord!

Slushmaskiner.se drivs och ägs av Eventmarket-medlemmen Bergamunken. Dom erbjuder verkligen ett stort utbud av olika aktivitetsprodukter och maskiner. På deras hemsida ser du allt vad dom erbjuder men öven även en beskrivning på hur du gör drinkar i en slushmaskin, vad slush egentligen är och vilka olika smaker på slush som finns, som dom även säljer.

olika-smaker-slush

BAREN, FESTEN, CAFETERIAN ELLER KIOSKEN

Slushmaskiner passar perfekt i baren, på festen eller i kiosken eller cafeterian. Det finns alltid en anledning att bjuda på en god slush. Det går att bjuda på i alla årstider, vår, sommar, höst som vinter. Med flera olika smaker och färger på din slush kan du variera dig efter säsong och efterfrågan från dina kunder eller gäster. Vart du än placerar din slushmaskin är vi säkra på att den kommer ge ett gott och trevligt intryck för dina gäster!

slushmaskin-litenbild

Slushmaskin.se har små slushmaskiner med en tank och behållare, upp till slushmaskiner med tre behållare och tankar, med tre helt olika smaker. Då kan du erbjuda dina gäster eller besökare på fler olika smaker på slushen, vilket dom tycker är gott och varierande. Många väljer också att blanda smakerna om det finns fler smaker, speciellt barnen.

Kom igen, investera i en slushmaskin och servera goda slush till dina gäster. Det är inte så svårt som du kanske tror. Slushmaskinerna är enkla att rengöra, och kräver minimalt med jobb om man följer instruktioner och våra tips. Låt oss göra Sverige till ett slush drickande land. Vi hjälper gärna till!

En slush maskin kan även kallas för en margarita maskin. Eftersom dom ofta används för tillverkning av frozen margarita. En frusen drink som kommer från Mexico.

Slushmaskiner.se ägs av Bergamunken AB, som även säljer och hyr ut bl.a sockervaddsmaskiner, mjukglassmaskiner mm.

» Vill ni hyra Slushmaskin? - Maila direkt!

Välkommen in på Bergamunkens Profilsida här på Eventmarket, för att se vad dom mer erbjuder.
Eller läs mer om slush maskinerna på deras egna hemsida.

Läs mer: Nyheter

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015