Ison & Fille

KONTAKTA:

Ison & Fille
All Things Live
Bokningar: Christian Määttä
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
STOCKHOLM

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA ISON & FILLE

Ison & Fille är en av Sveriges största hiphop-grupper. Det engelska hiphop-uttrycket "MC" står för "Mic Controller", och det är precis vad Ison & Fille är. Boka förstaklassig hip-hop till ditt evenemang idag.

År 2017 fyllde det succéartade debutalbumet "Vår sida av stan" hela 15 år, vilket Ison & Fille firade genom att arrangera en exklusiv konsert på Vasateatern den 13 oktober.

Hiphopduon medverkade i TV4:s "Så mycket bättre" under 2015 års upplaga – där gjordes egna tolkningar av bland annat Niklas Strömstedts "Tänd ett ljus", Kleerups "With Every Heartbeat" och Jenny Berggren/Ace of Base:s "All That she Wants". I samband med detta nådde de ut till en större publik än någonsin tidigare, och på bara en månad fick deras låtar över 20 miljoner spelningar på Spotify.

Ison & Fille har vunnit P3 Guld, startat skivbolaget Hemmalaget och samarbetat med bland andra Petter, Grillat & Grändy och Stor. De har nominerats i inte mindre än 8 priskategorier i Grammisgalan, Kingsizegalan och Manifestgalan. Under våren 2015 hjälpte de till att ta fram nya unga rap- och sångtalanger i projektet "Nästa nivå" (av Aftonbladet och Red Bull), och gjorde också succé på "Ikväll är vi kungar"-turnén tillsammans med Petter, Rosh och Lilla Namo.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket