Fredrik Kempe

KONTAKTA:

Fredrik Kempe
Artist & Eventbolaget Management
Gamla Brogatan 44
111 20
STOCKHOLM

»Hemsida

0709-93 60 93
0735-07 07 77


  • INFORMATION

Fredrik Kempe

Mäktigt, melodiöst, känsligt !

Fredrik Kempe är nu en av jury medlemmarna i IDOl juryn.

När Fredrik Kempe gjorde entré på den svenska musik scenen med debutsingeln Vincero har han med sin unika röst och sin färgsprakande musik visat att han är en artist som skilljer sig från mängden.

Debutalbumet Songs For Your Broken Heart, med en ovanlig blandning av opera, elektronisk dansmusik och pampigt vackra melodier, låg på topplistorna i månader och har hittills sålt i närmare 45 000 exemplar.

När vi pratar om Fredriks musik är det omöjligt att inte tänka på Melodifestivalen. Han skrev 2009 års vinnarlåt La Voix med Malena Ernman. Fredrik skrev även 2008 års vinnarlåt Hero, (Charlotte Perrelli).
I 2007 års upplaga deltog han som låtskrivare med inte mindre än tre låtar varav Cara Mia, (Måns Zelmerlöv), kammade hem tredjeplatsen och var låten på allas läppar!

Andra populära låtar i Melodifestivalsammanhang är förstås också Finally,Vågar du, vågar jag (Sanna Nielsen) och duetten med Sanna - Du och jag mot världen.

Boka Fredrik Kempe till ditt evenemang och du får njuta av hans unika sound ? de mäktiga stråk- och körarrangemangen, de omedelbara och direkta popmelodierna och inslagen av svensk visa, med dragspel och valser.

Boka Fredrik Kempe tex med pop-komp, kör, orkester eller symfoniorkester.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket