Chris Kläfford

KONTAKTA:

Boka Chris Kläfford
MusikEvent | Eventbyrå & Artistförmedling
Niklas Hoxell
Mästaregatan 5
731 50
Köping

»Hemsida

0221-170 50


  • INFORMATION

Boka Chris Kläfford

Publiken har tagit den 29-åriga sångaren Chris Kläfford från Lindesberg till sina hjärtan, till och med världsartister som Bryan Adams hör till den ständigt växande fanskaran. Adams fick via kontakter höra några av Chris låtar och skickade direkt en hälsning att han gillade vad han hörde.

Idol-vinnaren 2017 är en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister. Han reser land och rike runt och är ute på turnéer. Sommaren 2018 hette turnén "The imagine tour ", som startade i Vara Konserthus med fullt band och stor produktion. 

Sommaren 2019 stsrtade Chris Kläfford med att öppna för Gyllene Tiders avskedsturné. Han har även deltagit i America Got Talent 2019 och tog sig ända fram till semifinalen. Så här skriver Chris själv på sin egen Instagram:

"Snacka om en galen resa. Massor av kärlek till alla som röstade mig vidare så här långt i tävlingen. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om något sånt här. Men tack vare er blev jag en semifinalist i en av världens största underhållningsshower"

1-ny-facebookFölj Chris Kläfford på Instagram

Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Just "Imagine", från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel "Treading Water" tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Chris Kläfford bokas till företagsevent, festivaler, TV och evenemang via Niklas Hoxell, MusikEvent

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket