APTV Studios

KONTAKTA:

APTV Studios
Anders Grudd
Stockholm

»Hemsida

0708-86 12 37


  • INFORMATION

APTV - DIN STREAMINGPARTNER

Streaming håller snabbt på att bli den nya standarden. Vi på APTV har streamat sedan starten och vi hjälper Er att bemästra det.

LIVE STREAMING

Vi är mycket bekväma vad gäller all streamingteknik och den nya yrkesrollen. Vi jobbar med både stora och mindre produktioner och anpassar våra team utan att kompromissa med kompetensen.

Vi använder plattformar som
skärm 9, Vimeo, Zoom, YouTube och Twitch.

STREAMINGSTUDIOS

Vi har 3 studios i olika storlekar som passar för debatter, tal, möten, paneldiskussioner, musikvideor och poddar. Streaming, inspelning eller ett styrelsemöte online...

Kaffe med smörgåsar som start på dagen och eftermiddagskaffe med kakor eller bullar ingår. Vi hjälper till med catering och budtjänster etc. Allt för att nå bästa resultat med streaming/inspelning.

APTV SPELAR IN OCH STREAMAR UTE PÅ FÄLT

Våra team kan hantera nästan alla situationer och vi dyker upp fullt utrustade för att producera dina media utan att du behöver oroa dig för detaljer. Tex. Live-konserter, konferenser, festivaler...

APTV - DIN STREAMINGPARTNER

APTV grundades 1988 och har 23 års erfarenhet av att arbeta med TV, Internet, streaming och film/videoinspelning. Vi vill vara ditt förstahandsval när vi letar efter ett kvalitetsprojekt till ett konkurrenskraftigt pris på denna snabbt föränderliga marknad.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Anders Grudd, VD

skickaförfrågan-knapp-profil

Alliance showreel

Adobe event

Musikshowreel

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket