Totties Mat AB | Catering

KONTAKTA:

Totties Mat AB
Daniel Tottie & Markus Backman
Fjällstigen 17
761 73
Norrtälje
  • Stockholms Län

»Hemsida

070-859 46 41


  • INFORMATION

CATERING MED HELGRILLAT PÅ TOTTIES MAT

GRILLFEST

Totties Mat AB bedriver sedan 2014 cateringverksamhet i Roslagen. Våra specialiteter är grymma grillfester och storslagna julbord. Våra storslagna grillfester då vi grillar hela djur över öppen eld är fantastiskt populära. Det blir både stämningsfullt och fantastiskt gott, bättre grillfest får man inte!

Totties Mat består av oss två rutinerade kockar, som heter Daniel Tottie och Marcus Backman. Vi lagar vår fantastiska mat i vårt catering kök i Älmsta. Vi bokas som catering till fester, företagsevent och bröllop där vi levererar storslagna grillfester med helgrillade vildsvin och andra djur över öppen eld.

VÅRA GRILLMENYER:

Vi älskar att grilla! Vi har sedan 2014 grillat på mängder av bröllop, födelsedagsfester, firmafester mm. Vi är framförallt verksamma i Stockholmsregionen men vi har inga gränser. Att anlita oss blir alltid succé. Vi älskar att anta oss utmaningar och ger alltid en väldigt personlig service.

Välj en utav våra tre färdiga catering-koncept:

  • Helgrillat
  • Svensk Grillfest
  • Grillat på Spett!

Därefter väljer ni tillval som tex. drinktilltugg, förrätt och dessert... till er fest!

JULBORD

Vår andra stora specialitet, förutom catering till grillfester, är våra julbord. Vi älskar svenskt mathantverk och den årliga traditionen julbord. Vi har specialiserat oss på riktigt storslagna julbord för stora företagsfester och julfester.

Hör av er om ni önskar catering till just er fantastiska grillfest eller jubord.

Vänligen kontakta oss om ni är intresserade. Berätta vilka menyer ni vill ha, hur många ni blir och var ni ska vara, så återkopplar vi snarast med en detaljerad offert.

Bästa hälsningar
/ Daniel & Markus

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket