Köp Biljetter på Showtic.se

KONTAKTA:

Showtic.se
Biljettboknings-sajt

»Hemsida

0771-13 43 00

  • INFORMATION

SHOWTIC.se är en biljettsajt för nöjesbiljetter, show, konsert, fars, dinnershow, krogshow, teater... Här köper du enkelt dina biljetter till evenemang runt om i Sverige. Boka dina nöjesbiljetter på Showtic.se!

SHOWTIC.se är sajten för dig som är intresserad av teater, krogshow, musikaler, konserter och andra evenemang inom kultur och nöje. På SHOWTIC.se köper du enkelt dina biljetter till evenemang runt om i Sverige. Du hittar även roliga nyhetsartiklar, spännande intervjuer, tävlingar och mycket mer. SHOWTIC.se representerar ett flertal arenor i norden och ett antal evenemangsarrangörer använder portalen för att marknadsföra och sälja biljetter till sina produktioner.

Klicka här för bokning av biljetter!

Showtic-TV
Showtic-TV möter artister och skådespelare och hänger med backstage på musikaler, shower och teatrar. I premiäravsnitten följer Showtic-TV med David Lindgren på skivsignering och möter Thomas Petersson på Lisebergsteatern. Läs mer på vår hemsida.


Vem står bakom SHOWTIC.se?
Nöjesportalen SHOWTIC.se ägs till 100 % av 2E Group AB, en av Nordens största producenter inom upplevelseindustrin vilka initierar, producerar och marknadsför kvalitativa nöjesupplevelser för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen.

köpbiljett-showtic


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket