Right Style Wedding

KONTAKTA:

Right Style Wedding
Louise Ojeda
Stockolm

»Hemsida

08-85 93 40


  • INFORMATION

Right Style Wedding

Hur vill ni ha ert bröllop? Vad är viktigt för er? Hur ska gästerna känna sig? Vem ska vara toastmaster? Ska det vara ett kyrkligt bröllop? Hur ska ni ta er till vigseln? Och vem ska egentligen sitta var vid middagen?

Det är mycket att tänka på inför ett bröllop. Förväntningarna är ofta skyhöga och ibland kan planeringen kännas så stressande att glädjen nästan försvinner. Men vi på Right Style finns här för att hjälpa. Vi hjälper er med all bröllopsplanering så att ert bröllop ska bli en dag att minnas med glädje.

Förberedelser utan stress
Visst ska själva bröllopsdagen bli alldeles underbar, men med rätt stöd kan även förberedelserna bli härliga minnen för livet. Låt oss föreslå lokaler, ge råd om blomsterarrangemang, tipsa om vett och etikett, kontakta cateringfirmor, leta upp en passande fotograf och hitta detaljerna som gör ert bröllop till just ert.

Ert bröllop ska vara något alldeles särskilt!
Vi är också gärna med under själva bröllopsdagen, för att se till så att allt flyter på som det ska. Vi guidar personalen på plats, hjälper gästerna till rätta,  och löser oförutsedda problem som kan uppstå. Allt för att ni ska kunna njuta fullt ut.

Bröllop, barnkalas och temafester
Right Style har specialiserat sig på bröllop i Stockholmsområdet, men arrangerar även andra fester som till exempel barnkalas och tematillställningar. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Varmt välkommen till Right Style Wedding!

1-facebookFölj oss på Facebook

1-instagramFölj oss på Instagram

1-pinterestFölj oss på Pinterest

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket