Operaimprovisatörerna

KONTAKTA:

Operaimprovisatörerna
Gregor Bergman

»Hemsida

0704-33 27 95


  • INFORMATION

OPERAIMPROVISATÖRERNA

Operaimprovisatörerna är Sveriges enda professionella operaimprovisationsgrupp som passar utmärkt som konferensunderhållning & festunderhållning.

Vi gör helt improviserad opera utan förberett material, vare sig text eller musik. I vanliga fall går man till ett operahus för att titta på opera, men vi kommer istället till Er, oavsett om ni äter middag på en herrgård eller har bänkat er i ett konferensrum.

Och viktigast av allt: vi gör opera om Er verklighet, oavsett om det rör sig om skattelagstiftning, konstens roll i samhället, Stadsbyggnadskontorets relation med exploateringskontoret, hyllandet av UNESCOS avgående chef eller återvinning av sopor (ja, vi lämnar gärna referenser från tidigare uppdragsgivare).

Som vi ser det handlar det om att skapa underhållning som är mer än utfyllnad mellan talare i en konferens, som är mer än en extra chokladbit till kaffet ,det handlar om att skapa underhållning som speglar Er vardag, Era drömmar och Era medarbetare.

Vi skapar föreställningen tillsammans med Er, och ju mer ni vågar bjuda på er själva, desto roligare, mer rörande och tänkvärd kommer vår opera om Er att bli. Finns det något som vi inte kan göra opera av? - Vi tror inte det.

Välkommen att utmana oss!

1-facebookFölj oss på Facebook

1-twitterFölj oss på Twitter


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket