Martin Stenmarck

KONTAKTA:

Martin Stenmarck
Albot&Albot
Anders Johansson

»Hemsida

0735-33 55 55


  • INFORMATION

BOKA MARTIN STENMARCK

Boka Martin Stenmarck som artist till ert event. Martin blir den perfekta underhållning till ert företagsevent, festivalen, kickoffen, firmafesten.

Martin Stenmarck har som artist stått på de största scenerna genom åren. När han nu tar klivet in på teaterscenen är det tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist som regisserat och skrivit manus ihop med Martin och vi bjuds på en kväll med mycket musik varvat med smärtan, längtan samt glädjen i att vara uppväxt i en osedvanligt stor familj.

Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta sångare och artist. Han har gjort hits som "Everybody's Changing" och "Sjumilakliv" vunnit Melodifestivalen, gjort en egen krogshow och haft huvudrollen i en musikal.

– De flesta låtarna skapade jag nattetid. Jag var pappaledig med mitt tredje barn Saga och när hon vaknade på natten kunde jag få en låtidé. Eftersom jag känner mig själv och vet att jag skulle glömma bort den om jag skulle gå och lägga mig, så smög jag istället ner i källaren och spelade in idén så fort som möjligt, berättar Martin Stenmarck...

Boka Martin Stenmarck - en artist som alltid ger 100% till ert företagsevent.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket