Lena Philipsson

KONTAKTA:

Lena Philipsson
Bokas via: All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA LENA PHILIPSSON

Lena Philipsson är en av landets största och mest populära artister, och har sedan 1980-talet bland annat haft stora hits med låtar som "Det gör ont", "Kärleken är evig", "Lena Anthem" och "Dansa i Neon".

Redan som 16-åring vann hon en tv-sänd talangjakt med en egenskriven låt. Det stora genombrottet skedde 1986 när Lena Philipsson kom tvåa i Melodifestivalen med hiten "Kärleken är evig". Lena har varit en flitig deltagare i Melodifestivalen, både som tävlande och programledare, och har haft stora hits med låtar som "Dansa i Neon", "Det gör ont" och "Kärleken är evig".

Under åren har hon släppte hela 12 studioalbum bland annat innehållande hits som "Åh Amadeus", "Månsken i augusti", "Stjärnorna" och "Standing in my rain".

Lena har varit en flitig deltagare i Melodifestivalen, både som tävlande och programledare, och har haft stora hits med låtar som ''Dansa i neon'', ''Det gör ont'' och ''Kärleken är evig''.

Hennes första krogshow, "Lena Ph Agent 006" på Hamburger Börs i Stockholm blev en succé och har genom åren följts upp av flera framgångsrika föreställningar. Under 2007 och 2008 genomförde hon tillsammans med Orup den bejublade krogshowen "Lena+Orup" som började i Stockholm, flyttades till Göteborg och sedan åkte på en turné över hela landet. Sammanlagt sågs den av närmare 250 000 personer. 2011 firade Lena Philipsson 25 år som artist med den pampiga föreställningen "Min drömshow" på Cirkus i Stockholm och firandet fortsatte året efter med en utsåld show på Rondo i Göteborg.

Hösten 2015 släpps Lena Philipssons tolfte studioalbum i eget namn, "Jag är ingen älskling", och i februari 2016 hade hon premiär för sin nya show med samma namn, 30 år efter det stora genombrottet. Showen spelades för utsålda hus hela vägen fram till hösten 2017 där den avslutade med tre kvällar på Rival i Stockholm.

Bokas via All Things lIve!

1-ny-facebookFölj Lena Philipsson på Facebook


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket