Jamladies

KONTAKTA:

Jamladies
Jenny, Anna & Mia

»Hemsida

+46-73-987 79 48


  • INFORMATION

JAMLADIES – GLAMOUR & SHOW FÖR FEST & EVENT

"J" som i Jenny, "A" som i Anna, "M" som i Mia bildar ett av Sveriges mest rutinerade showband. Snart 15 år med hundratals event, galor, julshower, TV-framträdanden, kick-offs, after beach och partyn - både stora och små - gör Jamladies unika i mångsidighet, flexibilitet och bredd på repertoar.

Jamladies är experter på att anpassa innehåll för att kvällen ska bli unik och skruva till det lite extra!

Utöver sång i världsklass och spektakulära shownummer är Jamladies scenkostym något alldeles extra och en riktig "wow-faktor" som ger känslan av exklusivitet. Publikkontakt och interaktion är mycket viktigt - kvällen ska skapas tillsammans med gästerna! Ofta anlitas Jamladies både som artister och konferencierer.

Jamladies består av tre rutinerade tjejer med tre fantastiska röster, Jenny, Anna & Mia, och bokas flitigt som showgruppen Jamladies. Tillsammans har de mer än 40 års erfarenhet i showbranschens absoluta toppskikt. Alla tre har turnerat världen över och har under åren samlat erfarenhet, rutin och inspiration.

För Jamladies finns inga hinder, hämningar eller gränser. Kreativitet, variation och kärlek till musik , kläder och glamour är grunden i deras show. De blandar jazz, 60-,70-, 80-tal med schlager, modern musik och hårdrock. Allt utifrån kundens önskemål. Jamladies är artisterna och showgruppen som står för underhållning av högsta kvalité, allt framfört med en stor dos värme och glimt i ögat!

Jamladies gör er fest / event, stort som litet, till vad ni vill, oavsett om avsikten är att få publiken att dansa, skratta, sjunga allsång, stå på borden, sätta klackarna i taket eller bara njuta av tre underbara röster i vacker stämsång.

Varmt välkomna att kontakta oss för bokning!
Jenny, Anna & Mia

Skickaförfrågan1-160

 

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-youtubeFölj vår Youtube-kanal


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket