Golfbaren Jungfrusund

KONTAKTA:

Golfbaren Jungfrusund
Hans Olofsson
Jungfrusunds Marina Bryggavägen 133
Ekerö
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-618 61 05


Maxkapacitet: 100

  • INFORMATION

VÄLKOMMEN TILL GOLFBAREN JUNGFRUSUND

Golfbaren har hakat på den internationella minigolfboomen och har visat på en stark utveckling de senaste åren här i Sverige. Golfbaren Jungfrusund är den fjärde banan i Stockholm som hyllar den svenska sommaren lite extra. Byggd direkt på bryggan i Jungfrusunds marina med sjökrogen precis bredvid skapas en unik miljö för minigolf och skönt sommarhäng.

Sväng förbi Golfbaren Jungfrusund efter en båttur på Mälaren eller ladda upp med boll och klubba innan nästa äventyr väntar. Vi är ditt stopp på vägen, din oas i den svenska sommaren – sedan att vi bjuder på riktigt vass minigolf, säljer Ekerös bästa Gelato och har en bedårande sjökrog som granne gör ju inte saken sämre.

DROPP IN ELLER SKRÄDDARSYTT EVENT

Droppa in som du är eller låt oss skräddarsy ett event för kompisgänget eller företaget. Till oss kommer du med släkten, kompisgänget eller after worka med kollegorna. Vi bjuder på en hejdundrande minigolfupplevelse med guldkant! Kolla in våra combos som passar både små och stora sällskap.

KLÄDSEL

Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av konceptet Golfbaren.

MINIGOLF BY THE SEA 18 HÅL I MARIN MILJÖ

Golfbaren Jungfrusund har fått sitt tema från såväl marina företeelser som lokal geografi och historia inom Ekerö kommun.

ÖPPETTIDER

alltid drop-in under våra ordinarie öppettider nedan
kl. 11-20 fre-sön 19/8-30/9
OBS! Övriga tider bokningsbara för grupper!
Se på vår hemsida när säsongstiderna gäller!

BOKA EN COMBO

Oavsett om det handlar om en kickoff, afterwork eller möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett par combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 100 personer, ibland fler.

GLASSBAR

Besök vår granne sjökrogen och förfriska dig med en kall drink på verandan och ät en härlig måltid. Minigolf, sommar & glass har ju hört ihop sedan evigheters evigheter, varför ändra på ett vinnande koncept. Vi kan med stolthet säga att vi serverar Ekerös bästa Gelato eftersom vi samarbetar med Jussi & Annika på Enzos och får dagliga leveranser av väl utvalda smaker på deras fantastiska Gelato. Vi har även mjukglass...;-)

Varmt välkomna till Golfbaren Jungfrusund!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

VÅRA ÖVRIGA MINIGOLF-ANLÄGGNINGAR

» Golfbaren Kristineberg i Stockholm
» Golfbaren Aspudden i Stockholm

Och när det inte är sommar, så får ni gärna besöka vårt inomhusställe
» Swing by Golfbaren i Vasastan

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket