| 2023-08-28

Köp biljetter med Hotellpaket till Thomas Stenström - Superlativ Tour

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med Hotellpaket till Thomas Stenström - Superlativ Tour

Köp biljetter med Hotellpaket till Thomas Stenström - Superlativ Tour på Tele2 Arena i Stockholm, 3 februari 2024.

Thomas Stenström kommer till Tele2 Arena i Stockholm den 3 februari 2024!

Från succén med Dreamer Tour till Superlativ Tour – Thomas Stenström släpper albumet SUPERLATIV 97 och annonserar arenaturné! Den 3 februari 2024 kommer han till Tele2 Arena i Stockholm!

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad. I våras släppte han megahiten "Andas in andas ut" som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 12 miljoner gånger. I fredags släpptes låten "Solen" – ett smakprov på det efterlängtade albumet SUPERLATIV 97 som släpps den 13 oktober.

2022 var ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet "utsålt" fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen.

I vinter lägger Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergår till Superlativ Tour – en arenaturné med stopp på bland annat Tele2 Arena i Stockholm. Resterande städer och datum avslöjas vid ett senare tillfälle.

– Superlativ Tour känns som starten på nåt helt nytt, och att få spela på Tele2(!) känns nästan bara overkligt för tillfället. Hör av er efter så kan jag berätta hur det kändes, om jag överlever, hälsar Thomas Stenström.

Vi erbjuder hotellpaket med biljetter till konserten och boende på centralt hotell i Stockholm - allt i samma bokning!

Är ni en grupp över 15 personer?

Kontakta oss på telefon 08-500 000 40 eller maila grupp@nojesresor.se .


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket