| 2022-03-01

Köp biljetter alt. hotellpaket till I LOVE ARVINGARNA

21-08-knapp-biljett-ticketmaster
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Nöjesresor erbjuder även Hotellpaket som inkluderar både biljetter och övernattning.
Boka ditt hotellpaket via Nöjesresor.se..
Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till I LOVE ARVINGARNA

Köp biljetter alt. hotellpaket till I LOVE ARVINGARNA på Hamburger Börs i Stockholm 9 till 25 mars 2023 och Kajskjul 8 i Göteborg 21 april till 13 maj 2023. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

En helkväll med Arvingarna – hits, härliga återblickar och party.

Se aktuella Datum och Plats / Ort

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Det är en show med stort hjärta. En musikalisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Regissör är ingen mindre än Hans Marklund. På scen får de förstärkning av blås, trummor och sång. Arvingarna är tillbaka för en show i Göteborg hösten 2022.

Det blir en minnesvärd kväll för dig som har följt Arvingarna genom alla år och för dig som precis har upptäckt musiken, stämsången och refrängerna.

Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band.

Regi: Hans Marklund Han är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen, R.E.A, QX-galan och Secret Singer. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga svenska artister.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket