Anw Dj Solutions | Artistbokning

KONTAKTA:

Anw Dj Solutions
Anders Waern
Hela mellansverige!

»Hemsida

073-671 18 34


  • INFORMATION

Det ska vara enkelt och smidigt att boka bra underhållning!

Hos oss bokar du Trubadurer, DJ's, duo's och liveband till olika tillfällen. Vi erbjuder även ljud, ljus och scenteknik.

Jag heter Anders Waern (Dj Anw) och driver företaget ANW Dj Solutions. Vi är en artistförmedling som bokar både Dj's, liveband och trubadurer till fester, bröllop, nattklubbar, afterwork, företagsevent och firmafester... Både privata fester samt företagsevent.

Jag startade min egen Dj-karriär 1999 och har sedan dess knutit kontakter med väldigt duktiga dj's, trubadurer, duo's, partyband, artister, artistbokare, eventbokare, krögare och olika eventfirmor.

Anw Dj Solutions erbjuder idag kompetent underhållning i världsklass i form av dj's, trubadurer och liveband i olika former. Vi har något för alla om ni så önskar enbart en Dj, trubadur eller Liveband. Eller så skräddarsyr vi ett passande paket  med kombos som inkluderar 2 eller 3 akter. Det bestämmer ni!

Musikunderhållning till privata fester

Planerar ni bröllopsfest, födelsedagsfest eller annan tillställning? Då är ni välkomna att kontakta oss gällande det ni önskar.
Vi ordnar Djs, Trubadurer, Liveband och även ljud & ljus samt all teknik som behövs.
Vi ordnar alltså en helhetslösning om ni önskar det.
Vi lovar helt enkelt att vi kan hjälpa er med den rätta underhållningen.

Musikunderhållning till företagsevent, nattklubbar, krogar och restauranger...

Vi kan ordna dj's, trubadurer, duo's och liveband (coverband / Partyband) till hela mellansverige. Kontakta oss och berätta vad ni behöver, så löser vi det utefter era behov. Vi bokas ofta till nattklubbarm krogar, pubar, restauranger mm.

Återkommande spelningar

Behöver er krog/nattklubb återkommande dj's och inte bara vid ett enstaka tillfälle? Vi kommer överens där vi levererar dj's till er efter önskemål. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Kontakta oss gärna så ser vi till att ni får den bästa musikunderhållningen på er fest, event eller krog.
/ Anders Waern, Anw Dj Solutions

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket