Katariina Edling | Dansföreställningar

KONTAKTA:

Katariina Edling, Dancer & Artist
c/o Pilates AB

»Hemsida

+46 768 604 934


  • INFORMATION

Dansföreställning med Katariina Edling

Boka Katariina Edling's egna dansföreställningar, bla 'the room' med dansgruppen V/S [versus] - en fusion mellan balett och ballroom. Katariina har haft en lång karriär som solist vid Kungliga Baletten i Stockholm, men har även arbetat i Les Ballet de Monte Carlo samt i de finska och estniska nationalbaletterna.

Katariina driver även en egen dansskola där hon undervisar i balett, ballet fitness, pole dance & fitness samt pilates.

THE ROOM

The Room är en föreställning på ca 35 minuter som kan delas i två akter, men går lika bra att göra utan paus. I föreställningen blandas dans med film, vilket gör det möjligt att föra berättelsen framåt i både tid och rum utan rekvisita och stora scenbyten. The Room handlar om två dansare, deras oväntade möte och vad det kan leda till. Det är en berättelse om dans, om kärlek, om passion och om känslor. En romantisk föreställning som är lätt att förstå och följa med i handlingen. Fungerar alltså utmärkt även för en ovan danspublik!

Ett uppskattat koncept är mat & föreställning & mingel - lunchföreställning med soppa, AW-föreställning med ett glas bubbel och snittar eller middagsföreställning med en akt mellan maträtterna. Kvällen avslutas med mingel tillsammans med dansarna.

Det finns även möjlighet att beställa separata dansnummer från föreställningen.

Dansare:
Katariina Edling
Tobias Wallin

Vänligen kontakta mig vid frågor eller bokning!
/ Katariina Edling

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket