Global Veejays

KONTAKTA:

Global Veejays
Svenska On The Road AB
Urban Olsson

»Hemsida

0706-02 42 04


  • INFORMATION

GLOBAL VEEJAYS HAR TAGIT DISCOTEKET TILL EN NY NIVÅ

Dj har blivit vj!
Vill ni ha mer än bara en 'vanlig' DJ? Då erbjuder Global Veejays en komplett videojockeyshow, som innehåller ett färdigt paket med bildskärmar, ljud, ljus och samt rutinerade vj:s. Om ljud och ljus redan finns på plats, kan vi komplettera med t.ex LED-skärm.

Underhållningsvärdet blir ett helt annat när man lägger till det visuella på dansgolvet. Musiken med tillhörande musikvideo anpassas för publiken och vi spelar allt ifrån 70-80-90-tal, pop, schlager, rock till den senaste klubbmusiken.
Konceptet kan bokas till företagsfester, festivaler, nattklubbar och events!

Till det mesta av musiken som spelas på dagens dansgolv hör idag en musikvideo. Varför då bara spela musiken på dansgolvet? Tänk dig en riktigt bra dj som spelar de bästa hitsen. Bra ljud och snyggt ljus. Till detta lägger vi även stora bildskärmar där den spelade låtens musikvideo visas och mixas på samma sätt som musiken. Nu har dansgolvet lyft till en helt annan nivå!

Global Veejays är en turnerande videojockeyshow, som innehåller ett färdigt paket med bildskärmar-, ljud-, ljus- och samt rutinerade vj:s. Vårt koncept bokas ofta till nattklubbar, företagsevent och festivaler.

Kontakta oss för mer information eller bokning.
/ Urban Olsson, Svenska On The Road AB

skickaförfrågan-knapp-profil

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket