Ekman Event och Media

KONTAKTA:

Ekman Event och Media
Västerlånggatan 21
681 31
Kristinehamn

»Hemsida

0550-50 00 50


  • INFORMATION
  • KARTA

EKMAN EVENT OCH MEDIA | EVENTARRANGÖR & KONFERENSARRANGÖR

Vi är ett eventbolag från den vackar värmlänska staden Kristinehamn. Vi har 15-års erfarenhet som eventarrangör och konferensarrangör och för oss har den lokala förankringen alltid varit viktig i allt vi gör. Detta märks också då vi arrangerar event på annan ort. Att skapa event som så småningom utvecklas till tradition blir något som stärker sammanhållning och gemenskap på en liten ort.

Ekman Event & Media jobbar ofta i det tysta tillsammans med kommuner, lokala initiativtagare eller arrangörer för att era event och happenings skall bli så lyckade och minnesvärda som möjligt.

FEST
Vi är din perfekta festpartner. Vår organisation tar hand om allt kring den lilla eller stora festen.

EVENT
Att skapa sammanhang för möten eller samtal är vi experter på, gärna i kombination med flera aktiviteter. Vi är din lokala eventarrangör för publika event.

KONFERENS
Våra lokaler och vår erfarenhet ger dig en lugn och trygg konferens med alla förutsättningar för att lyckas. Vi erbjuder både konferenslokalen och är din konferensarrangör.

KONSERT
Lokala arrangemang med musikupplevelser utöver det vanliga med en bred variation av artister riktad mot en bred publik. Vi är din lokala konsertarrangör för publika event och festivaler...

Genom åren har vi bland annat legat bakom Torgfesten som på flera orter blivit ett årligen återkommande event. Lägg här till ett flertalet liknande aktiviteter som Marieberg Rockar, Kulturnatta, Honungsfestivalen och massor av andra aktiviteter, så får ni en uppfattning om vad vi klarar av.

Ekman Event & Media AB är en stabil partner att räkna med när det gäller evenemang i alla storlekar.

Välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket