Vladinex | Magiker

KONTAKTA:

Vladinex
Vladimir Nuñez
Norrköping / Hela Sverige

»Hemsida

072-384 95 77


  • INFORMATION

Magikern Vladinex bjuder på mingelmagi och scenshow

Så här skulle jag beskriva mig själv:
''Med en mängd framträdanden och år av erfarenhet inom magins värld får åskådare i olika format en upplevelse utöver det vanliga. Jag vill få varje åskådare att känna sig som en del av en unik upplevelse, och känna den kittlande känslan av magi.''
- Vladinex -

MINGELMAGI

Mingelmagi är att uppleva magi på riktigt nära håll. Det är bland det mest fantastiska och otroliga man kan vara med om. Det absolut omöjliga händer mitt framför ögonen på dig och det trollas med allt från mynt, kort och sedlar till svävande föremål. Detta alternativ passar utmärkt till välkomstmingel, coctailfest, i en mässmonter eller till en middag mellan rätterna.

SCENSHOW

Ska ni ha ett företagsevent , fest eller evenemang? Då är en scenshow den perfekta underhållningen. Min show är en spexad show med humor och publikmedverkan. Här ryms större rekvesita och olika nummer för större publik. I detta är nyckeln publikinteraktion som skapar personlighet och gemenskap.

Mina olika upplägg går att boka var för sig eller tillsammans. Jag skapar alltid en unik repertoar som är skräddarsydd just för dina önskemål. Låt mig veta att du är intresserad, så kan vi tillsammans skapa en magisk upplevelse på er fest, event eller evenemang. 

Varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller bokning!
Vladimir Nuñez, Vladinex

Skickaförfrågan1-160

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

1-ny-instagramFölj mej på Instagram

1-ny-youtubeSe mig på Youtube

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket