Triple & Touch - Arrangörer & Artister

KONTAKTA:

Triple & Touch
Göran Rudbo & Ken Wennerholm
Göteborg

»Hemsida

0705-69 15 03


  • INFORMATION

TRIPLE & TOUCH firar 40 år på scen!

Efter 40 intensiva år med shower, TV-program och konserter blickar vi ändå framåt när vi fyller scenen med celebra gästartister, musikanter och körsångare från när och fjärran.
Kom till Lorensbergsteatern och fira med oss den 11 september.

Göteborg 400 År, Triple & Touch 40 År, endast Pata - Pata består!
Vi ses på Lorensbergsteatern 11 September 2023!

» Boka biljetter här


Är det dags att planera fest & underhållning? Då kontaktar du oss, Triple & Touch! Vi är både artister o eventarrangörer på samma gång och vi syr ihop programmet, bokar artister agerar konferencierer... Vi anpassar showerna och eventen även till internationella gäster.

Triple & Touch, Göran Rudbo & Ken Wennerholm, tar med full entusiasm och genuin musikalitet varje engagemang som en utmaning. Med konsert-turnéer, krogshower och diverse egna TV-program i ryggen passar deras shower i alla sammanhang.

Triple & Touch arrangerar, skräddarsyr och designar även helkvällar för alla typer av evenemang, både i Sverige men även internationellt. Vi jobbar även med praktiskt taget alla, i den svenska artist-himlen :)

Engagera Triple & Touch som:
- artister, programledare, konferencierer och eventarrangörer....

Sen 2005 är Triple & Touch starkt engagerade när 'Star School Projektet' i Sydafrika, där musiken som verktyg, används till att ge Hiv/Aids-information, direkt till skolbarn, tar fart. Se information, turnéplan mm på www.starforlife.se

Här har ni ett smakprov på hur vi kan låta...

Varmt välkomna att kontakta oss!
/ Göran & Ken

skickaförfrågan-knapp-profil

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket