Tomas Eriksson - Föreläser om Arbetsglädje & Teamwork

KONTAKTA:

Föreläsare Tomas Eriksson
Vidare Organisationsutveckling AB
Stockholm

»Hemsida

0708-10 36 36


  • INFORMATION

FÖRELÄSNING OM ARBETSGLÄDJE & TEAMWORK...

Tomas är ingenjören som blev så nyfiken på vad det är som får människor att fungera tillsammans att han blev organisationskonsult. Idag jobbar han som föreläsare och föreläser om arbetsglädje på heltid. Det har han gjort sedan 2002. Tomas företag Vidare Organisationsutveckling har hjälpt över 600 organisationer och över 18 000 medarbetare att öka arbetsglädjen.

Föreläsaren Tomas Eriksson passar perfekt när du och dina kolleger behöver fylla på med energi och inspiration. Föreläsningarna handlar om det som är verkligt väsentligt för att din verksamhet och din personal ska fungera så bra möjligt. Tomas inspirationsföreläser bl.a. om:

FÖREDRAG ARBETSGLÄDJE

Att öka arbetsglädjen är bland det mest seriösa ni kan göra. Du och dina kolleger får mer gjort med mindre stress. Ni blir effektivare, får nöjdare kunder och det blir enklare att samarbeta. Men hur ökar man arbetsglädjen? Boka föreläsaren Tomas Eriksson så hjälper han er att hitta arbetsglädjen i jobbet. 
Föreläsningen brukar börja så här:
- Först blir det tyst. Sen kommer skratten – och insikterna. Efteråt säger deltagare att de vill börja använda tipsen på en gång. För vem vill inte ha mer arbetsglädje?

  • mer engagemang och ökat ansvarstagande
  • fler egna initiativ och smidigare samarbete
  • behålla kompetensen och bli en attraktivare arbetsplats
  • öka välmåendet och höja produktiviteten
  • nöjdare kunder och ökad försäljning

FÖREDRAG TEAMGLÄDJE

Du vet att ni har teamglädje i ditt team när alla bidrar. Teamglädje eller Teamwork är ett annat ord för att vara effektiva tillsammans och samtidigt må riktigt bra. Ju mer teamwork desto mer självgående får ditt team vilket i sin tur leder till att gruppen tar mer ansvar för måluppfyllelsen. Men vad behövs för att skapa teamwork och så viktig teambuilding? Det är vad det här föredraget handlar om. Boka mig som föreläsare så lovar jag att bjuda på engagemang och teamglädje!

FÖRERAG FEEDBACKGLÄDJE

Feedback med föreläsare Tomas Eriksson
Uppskattning och konstruktiv kommunikation är en förutsättning för framgång tillsammans. Vi människor mår bra, växer och utvecklas av feedback. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt och undviker att säga det som behöver sägas. Vi är rädda för att om vi säger det vi tänker blir det värre. Boka föredraget och föreläsningen Feedbackglädje som kommer göra din feedback på jobbet enklare och roligare.

Hur ger du feedback som fungerar? Hur berättar du för någon att hon eller han borde ändra sig? Komma i tid till mötet, sänka rösten när hen pratar i telefon, sluta vara så barnslig inför kunderna – eller något annat som du retar dig på? Denna någon kan ju ta illa upp!

Tomas Eriksson är föreläsaren som förenklar och glädjehöjer.
Boka föreläsare Tomas Eriksson när du vill utveckla förmågan att ge feedback. Göra det enklare och självklarare för dig och dina kolleger att ge varandra konstruktiv kritik och glädjehöjande uppskattning.

Vill ni ha mer Arbetsglädje på jobbet, bland kollegorna, i företaget, så är ni varmt välkomna att kontakta föreläsaren Tomas Eriksson - Föreläsaren som kan allt om Arbetsglädje!

SE REFERENSER LÄNGRE NER PÅ SIDAN.

1-facebookFölj oss på Facebook


1-referens REFERENSER

"Fantastisk inspirerande. Jag har aldrig hört en människa som kan få så mycket sagt på en timme."
/ Försäljningskonsult, ICA Sverige AB

"Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntantrots att dessa var höga från början. Dagen var varierad, inkännande, begrundande och underhållande. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!"
/ Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån

"Du använde hela scenen, gestaltade det du sa med ett uttrycksfullt kroppsspråk. Inspirerade att se en så proffsig föreläsare."
/ Mikael Alexandersson, Lärarförbundet

"Helt rätt nivå för att lära känna varandra utan prestige samt att skapa utrymme för äkta positiv feedback, som man inte annars tar sig tid för."
/ Jeanette Ström, PR-chef, Svenska Spel

"Tack för ett mycket bra lunch-till-lunch-program. Passade oss perfekt. Härligt inspirerande och lagom doserat med föredrag och övningar. Vi uppskattade speciellt att du var så levande, bjöd på dig själv och gjorde det du berättade så konkret och användbart. Som ansvarig för konferensen var det jätteskönt att ha ett proffs som tog hand om innehållet."
/ Cicki Blomquist, Karolinska Institutet, Ledningskansliet

"Tusen tack. Din föreläsning var mycket uppskattad och inspirerande. Kommer absolut att rekommendera dig till andra."
/ Nadja Karlsson, Chefsjuksköterska, Karolinska Universitetssjukhuset - Solna

"Gruppens identitet stärktes, motivationen ökade och broar började byggas mellan individerna. Upplägget var välplanerat och utfördes med stor professionalism."
/ Susanna Stensdotter, Ericsson AB

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015