Tomas Eriksson | Arbetsglädje & Teamwork

KONTAKTA:

Föreläsare Tomas Eriksson
Vidare Organisationsutveckling AB
Stockholm

»Hemsida

0708-10 36 36


  • INFORMATION

Föreläsningar om Arbetsglädje, Feedbackglädje & Chefsglädje

Tomas är ingenjören som blev så nyfiken på vad det är som får människor att fungera tillsammans att han blev organisationskonsult. Idag jobbar han som föreläsare och föreläser om arbetsglädje på heltid. Det har han gjort sedan 2002. Tomas inspirerar till modig och varmhjärtad kommunikation. Med målet: Ökad arbetsglädje för dig och dina kolleger.

Tomas tre mest bokade föredrag:

tomas-eriksson-arbetsglädje1

Arbetsglädje

  • Mer gjort - mindre stress
  • Energiboost
  • Stor skillnad med små justeringar

Att öka arbetsglädjen är kul men också väldigt seriöst. Vet du vad som händer när din arbetsglädje ökar? Jo, du får mer gjort med mindre stress. Det här föredraget visar hur du och dina kolleger höjer er arbetsglädje omgående, får nöjdare kunder och mår bättre.

tomas-eriksson-chefsglädje1

Chefsglädje

  • Glädjerikt ledarskap
  • Få fler underbara medarbetare
  • Arbetsglädje för chefer

Som chef är du utsatt. Som chef kan du påverka. Som ledare har du en fantastisk möjlighet att påverka vilka medarbetare som träder fram i din personal. Det här föredraget gör ditt ledarskap enklare och roligare.

tomas-eriksson-feedbackglädje1

Feedbackglädje

  • Konsten att lyfta varandra
  • Feedback i 4 steg
  • Gör önskemål av klagomål

Vi människor mår bra, växer och utvecklas av återkoppling. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt. Både att ge och ta emot. Det här föredraget gör din feedback enklare att framföra och mer glädjebyggande.


Söker du en inspirerande föreläsare till den kommande konferensen? Tomas Eriksson föreläser om hur du och dina kolleger ökar arbetsglädjen, får feedbacken att fungera och hur ledarskapet blir roligt igen. Tomas är ingenjören som blev inspiratör. Tomas är föreläsaren som förenklar och glädjehöjer.

Boka föreläsare Tomas Eriksson när du vill utveckla förmågan att ge feedback. Göra det enklare och självklarare för dig och dina kolleger att ge varandra konstruktiv kritik och glädjehöjande uppskattning.

Vill ni ha mer Arbetsglädje på jobbet, bland kollegorna, i företaget, så är ni varmt välkomna att kontakta föreläsaren Tomas Eriksson - Föreläsaren som kan allt om Arbetsglädje!

Skickaförfrågan1-160

Se referenser längre ner på sidan!

1-ny-facebookFölj oss på Facebook


1-ny-referens REFERENSER

"Fantastisk inspirerande. Jag har aldrig hört en människa som kan få så mycket sagt på en timme."
/ Försäljningskonsult, ICA Sverige AB

"Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntantrots att dessa var höga från början. Dagen var varierad, inkännande, begrundande och underhållande. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!"
/ Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån

"Du använde hela scenen, gestaltade det du sa med ett uttrycksfullt kroppsspråk. Inspirerade att se en så proffsig föreläsare."
/ Mikael Alexandersson, Lärarförbundet

"Helt rätt nivå för att lära känna varandra utan prestige samt att skapa utrymme för äkta positiv feedback, som man inte annars tar sig tid för."
/ Jeanette Ström, PR-chef, Svenska Spel

"Tack för ett mycket bra lunch-till-lunch-program. Passade oss perfekt. Härligt inspirerande och lagom doserat med föredrag och övningar. Vi uppskattade speciellt att du var så levande, bjöd på dig själv och gjorde det du berättade så konkret och användbart. Som ansvarig för konferensen var det jätteskönt att ha ett proffs som tog hand om innehållet."
/ Cicki Blomquist, Karolinska Institutet, Ledningskansliet

"Tusen tack. Din föreläsning var mycket uppskattad och inspirerande. Kommer absolut att rekommendera dig till andra."
/ Nadja Karlsson, Chefsjuksköterska, Karolinska Universitetssjukhuset - Solna

"Gruppens identitet stärktes, motivationen ökade och broar började byggas mellan individerna. Upplägget var välplanerat och utfördes med stor professionalism."
/ Susanna Stensdotter, Ericsson AB

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket