tisdag 19 september | 12:40 2023

Dax att boka Julbord på Rissne Gård i Sundbyberg

Jul23-Rissnegard

Vi serverar vårt traditionella och hemladade julbord från 23 november ända till julafton 24 december 2023.

Rissne Gård i Sundbyberg, en charmig liten restaurang och festvåning i 1600-tals stil erbjuder konferenslokaler, festlokaler, catering, Julbord, lokaler för bröllop, middagar, konferens... samt ett litet Trädgårdscafé.

JULEN ÄR SNART HÄR

Boka klassiskt julbord på Rissne Gård i Sundbyberg, Stockholm.
Vi tar emot din beställning redan nu. Vårt julbord står uppdukat varje dag från den 23/11 - 24/12. Så ta en paus och ta med dig kollegor, familj och vänner och kom hit och njut av vår goda mat och härliga miljö.

Vi tillagar all mat från grunden och använder oss av närodlat och ekologiskt så långt det är möjligt.

Rissne Gård i Sundbyberg är en charmig liten restaurang och festvåning i 1600-tals stil erbjuder konferenslokaler, festlokaler, catering, Julbord, bröllop, konferens & middagar... Varmt välkomna att boka julbord hos oss eller låt oss vara din cateringleverantör!
Boka gärna i god tid!

FEST PÅ RISSNE GÅRD

Rissne Gårds mysiga festlokaler lämpar sig alldeles utmärkt för bröllop eller andra högtidliga tillställningar. Om vädret tillåter kan ni med fördel njuta av fördrinken på uteserveringen ute på den privata gården, som sommartid ligger inbäddad i härlig grönska. Genom att anlita oss på Rissne Gård är ni i goda händer. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av.

KONFERENS PÅ RISSNE GÅRD

Rissne Gård i Sundbyberg kan vi även stå till tjänst med möteslokal för er konferens. Vi har tre konferensrum / mötesrum med plats för ca 15 personer i varje rum. Ni konfererar i vår anrika miljö och äter förstklassig mat från restaurangen under dagen. Vi erbjuder projektor/pc-kanon, trådlös internetuppkoppling, whiteboard, etc. Hör gärna av dig till oss i förväg om du har några speciella önskemål inför er konferens.

Varmt välkommen!
Peter o Marianne

 

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket