måndag 09 januari | 08:48 2023

Välkommen 2023

start-dra-ingang-varen-jan23

Nu drar vi igång det här året!
Ett nytt år där Johnnys hår fallit till föga för en mer snaggad look, medan Jennies frilla fortfarande är rosa.

Efter flera minst sagt tuffa år, så står vi idag inför ett härligt spännande år. Vi väljer att se det så. Vi ser hoppfullt på 2023. Ett år där vi tror att männisor mer än någonsin kommer att vilja träffas under positiva former. Mer än någonsin kommer behöva träffas!

I sökportalen eventmarket finns leverantörerna och aktörerna som står till er tjänst. Som står redo med artisterna, med aktiviteterna, med fest och möteslokalerna och med de rätta elementen som behövs inför ett mänskligt möte. På Eventmarket.se får du direktkontakter med hela event- & mötesbranschen.

Se över dina behov och dyk sedan in på Eventmarket.se. Här hittar du närmare 1000 branschmedlemmar, listade kategori för kategori. Du bestämmer själv vem eller vilka du önskar kontakta. För här handlar det alltid om direktkontkt mellan dig som 'köpare' och 'medlemmen'.

Du kan även skicka en Öppen Förfrågan!
Tjänsten 'Öppen Förfrågan' är en gratisfunktion i syfte att snabbt nå ut till flera medlemmar på samma gång och därmed få snabb återkoppling på specifika önskemål gällande ex.underhållning, fest- & möteslokaler, aktiviteter, teknik eller annat inför fest, event, möte, mässa...

Även nöjesbiljetter!
Eventmarket listar inte enbart eventleverantörer och scenaktörer. Vi samlar även ett större antal bokningsbara nöjesbiljetter i form av föreställningar, shower och färdiga hotellpaket... Frossa bland utbudet och klicka dig vidare direkt till biljettköp/biljettleverantören.

Nu drar vi igång den här våren på riktigt.
Hoppas du finns med oss.

Vänligen Jennie & Johnny Sterner
Grundare, ägare och den dagliga drivkraften bakom Eventmarket.se

 

 

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket