fredag 24 september | 11:18 2021

Eventmarket-Jennie tävlar i Hela Sverige Bakar

21-09-22-mailhead-Jennie-HSV

Gissa vem som 'dansade på bordet' när pandemin totalt lamslog hela vår event & mötesbransch!!! Jo, det var bossen på Eventmarket :) (undertecknad!)

Ja, så var det faktiskt.
Som vi alla vet så sattes hela branschen på paus. Scenerna stängdes ner, eventen ställdes in och alla möten människor emellan förbjöds. Restriktioner, restriktioner och restriktioner.

Det klart att även vi - sökportalen Eventmarket - kände av detta. Men vi hade möjligheten att sitta lugnt i båten. Min kära kollega Johnny, och tillika make, tog ett jobb på skolan och vi lät Eventmarket rulla sakterliga i väntan på... Det var tufft. Men självklart så tog vi hela situationen på allvar. Det världen gått igenom är inte likt något annat, och vi riktar en stor applåd till sjukvården som verkligen fått slita.

Men det var just då... Just då som jag klev ur min comfortzone. Jag som alltid älskat att baka, skickade in en ansökan... och fick efter några castingar senare ett besked:
- Grattis, du är uttagen som en av de 12 deltagarna i årets 'Hela Sverige Bakar 2021'.
Och på den vägen är det!

I maj spelades alla avsnitt in och därefter är allt ett stort hemlighetsmakeri. Vill du följa min resa, så bänka dej framför TV:n ikväll....

"För idag onsdag 22/9, kl. 21.00 på TV4, så är det premiär. Ikväll visas första avsnittet. Ikväll ska jag och familjen äta tårta och dricka bubbel..."

Jennie-hsb

Men nog om bakningen....

Vi måste bara få säga att vi är så fantastiskt glada över att restriktionerna kommer slopas den 29/9. Nu håller vi verkligen tummarna för att det blir så. Nu vill vi inter ha fler mutationer.

Trafiken i sökportalen har ökat fantastiskt och det skickas förfrågningar som aldrig förr. Nu verkar det som att proppen har släppt. Nu bokas det artister för brinnande livet och möteslokalerna öppnar upp.

Är du också i startgroparna att planera en fest, event, konferens eller aktivitet, så är du varmt välkommen hit till Eventmarket.se
- Sökportalen där du får direktkontakt med hela branschen.

Ha nu en fortsatt fin onsdag, och glöm inte TV:n ikväll (blink blink)
Kram Jennie Sterner, Eventmarket.se
Johnny hälsar också!

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket