tisdag 06 oktober | 10:47 2020

Hösten är verkligen här!

Höst-head1040

Med färgsprakande löv, regnrusk och alldeles underbart krispig luft. Det är något visst med hösten. Jag älskar den. Efter en härlig sommar kommer den som en omfamnande kram. Vi tänder ljus och kryper ner under filten. Vi tar oss tid och ser på tv-serier och i köket står en puttrande gryta på spisen. Och alla dessa sköna långprommenader...

Ja, och vad händer då här på Eventmarket.se?

Jo sajten rullar på i vanlig ordning. Nej inte i helt vanlig så klart. Men trots att den berömda pandemin drabbat vår event & mötesindustrin så galet hårt, så är vi ändå glada att vi har aktivitet på sajten. Och den aktiviteten ökar för var dag som går.

Kolla bara här!
I januari 2020 hade vi ett besökarantal på nära 17.500 besökare. I mars när hela världen lamslogs, så sjönk trafiken här på Eventmarket till 10.000 besökare. Sen dippade trafiken ner ytterligare till 6.900 besökare i april månad. Men sen har den sakterliga ökat och är idag uppe på 10.500 besökare i september. Så även om pandemin fortfarande har ett starkt grepp om oss, så ser vi att det börjar hända positiva saker. 

Vi vill att ni ska veta att vi reder oss - Eventmarket kommer finnas kvar i många år framöver!!

Vi sitter faktiskt lugnt i båten och ser inga som helst problem med att vår sökportal Eventmarket inte skall klara detta. För det kommer den göra!

I dagsläget jobbar vi inte heltid som vi alltid tidigare gjort, men vi jobbar så mycket som vi kan. Resten av tiden, för försörjningens skull,  jobbar vi externt. Johnny har tex. gått in i skolans värld och jobbar både som fritidspedagog, supportar lärare med skolans datorer och går in någon timme här och där som resurs till barn som behöver lite extra stöd.

För egen del jobbar jag också för tillfället deltid med Eventmarket. Och för att även jag skall dra in några exktra kronor i hushållet, så har jag dragit igång med att sälja inredning i form av supersnygga ljusstakar, ljuslyktor, kuddar, plädar, lampor och porslin... Faktiskt riktigt roligt! Pandemin har även givit mej extra tid en grej som jag älskar något vansinnigt. Jag älskar att baka!!

OM, jag säger bara OM du skulle vilja kika eller köpa något, så blir jag såklart lite extra glad. Jag slår gärna ett slag för dessa otroligt snygga ljusstakar eller kanske kuddarna eller kopparna med Zavann-mönster...  Klicka på bilderna för att komma till min egen Inredningssida som även rymmer en hel del Gofika :)

jes-zbh2

» Välkommen till min egen sida: Jennies Inredning & Gofika!
Beställningar görs direkt via mej och inredningsleveransen hämtar du ut på närmsta utlämningsställe.

Regnet strilar därute och jag finner ro här på kontoret. Jag har haft flera fina telefonsamtal med våra medlemmar idag och vi, både Johnny och jag, vill med stor ödmjukhet tacka er alla som väljer att finnas kvar på Eventmarket. Faktum är att vi bara tappat några få som har det extra tungt i dessa tider. Vi kommer tillsammans ta oss igenom denna exeptionella tid. Jag tror vi kommer ut starkare än någonsin. För människor älskar att träffas och underhållas. Det är sen gammalt!

Önskar er en fin fortsättning på denna tisdag.

Kram Jennie Sterner, Eventmarket.se

 

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket