Så här använder du sökportalen

Företagsevent, kalas, konferens, mässa, aktiviteter eller fest på G? Då har du hamnat rätt. Här på eventmarket hittar du direktkontakter till närmare 1000 event-, mötes- och upplevelseleverantörer samt bokningsbara shower och nöjesbiljetter och Värdefulla Tips...

OBS! Denna sidan kommer inom kort uppdateras, då vi lanserat en ny layout i hela sökportalen.

Detta medför lite nya sätt att navigera och filtrera. Kort och gott har vi samlat alla branschmedlemmar och annan information i vår nya MENY, uppe till vänster. MENYn fälls in från vänster, oavsett om du surfar på stor skärm, ipad eller mobil....

OM-såhäranvänderdu

På eventmarket.se samlar vi allt man kan tänkas behöva när det är dags för ett mänskligt möte! Privat fest eller större företagsevent. Litet möte eller stor kongress. Kalas eller bröllop. Produktlansering eller mässmonter. Möhippa eller svensexa... Tack vare enkla sökfunktioner och ett brett utbud gör vi det enkelt för dig att hitta rätt aktörer.
 

480-event-svart2

I avdelningen EVENT/FEST samlas ALLA eventaktörer. Allt ifrån aktiviteter, arrangörer, föreläsare och artister till festlokaler, uthyrningsföretag och teknik... I det orangea EVENT-trädet hittar du hundratals aktörer och leverantörer från norr till söder i vårt avlånga land. Och det är alltid direktkontakt som gäller. 
» Till EVENT

480-konferens-svart2

I vår avdelning KONFERENS samlas ALLA aktörer som gör din konferens till en succé. Här finner du både stora och små konferenslokaler, konferensaktiviteter, underhållning, konferensteknik och alla kringtjänster. Tack vare ny och smart filtrering, kan du enkelt söka fram anläggningar som passar just dina önskemål.
» Till KONFERENS

480-biljetter-svart2

I vår nya avdelning BILJETT hittar du bokningsbara nöjen, musikevenemang, föreställningar och inspirationsdagar...
» TILL BILJETT

 

sökrutan

I SÖKMOTORN söker du med fritext. Blixtsnabbt får du fram resultatet av din sökning och det är nu bara att välja och vraka bland söksesultaten.

 

 

öppen-förfrågan

När du skickar en Öppen Förfrågan till Eventmarket.se, så ser vi till att rätt branschmedlemmar får del av den och på så vis kan kontakta dig personligen. Ju tydligare du är med dina önskemål, budjet, plats, datum... - desto snabbare och mer konkreta svar kan du få. Förfrågningar som skickas till Eventmarket hamnar i Backstage där alla medlemmar kan ta del av den. 
» SKICKA ÖPPEN FÖRFRÅGAN

 

huvudmeny2

Fäller du ut Huvudmenyn, så  hittar du ännu mer matnyttigt som gör event- & mötesindustrins sökportal komplett.

» OM EVENTMARKET
Information om hur du som användare bär dig åt samt om sajten i stort.


» BLI MEDLEM
Du som erbjuder tjänster eller produkter inom event & mötesbranschen. Är du inte redan sökbar på eventmarket, så uppmanar vi dig att bli medlem. 


» KONTAKTA OSS
Kontaktuppgifter till oss som jobbar med Eventmarket.


» TIPS & RÅD
Här hittar du mängder av tips, råd & idéer inför fester, konferenser, mässor och tillställningar. Vad sägs om lite monterkunskap, dukningsregler, vett & etikett eller trevliga recept...


» NYHETER
I vår nyhetslista samlar vi branschnyheter, blogg, Veckans Vykort och annat intressant... 


» BILDARKIV
Här samlar vi härliga minnen i form av foton, från alla våra år med Eventmarket...


» REGISTRERA DIN MAILADRESS
Vill du få våra mail, så ska du se till att finnas med i vårt mailregister. På så vis kan vi hålla dig uppdaterad...

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Väl mött hälsar vi på eventmarket.se
Telefon: 0589-18095
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket