Eventmarket Afternoon Tea Stockholm 2006

afternoontea-stockholmAFTERNOON TEA STOCKHOLM 2006

Nu har vi genomfört vår medverkan på KonfEx Stockholm. (15-16/11-06) Under två dagar mötte vi hundratals besökare och medlemmar i vår oranga monter. Och vårt Afternoon Tea med Showcase blev 'en succe'!

KonfEx Stockholm är en personlig och renodlad fackmässa för konferens- & eventbranschens viktigaste aktörer. Mässan hade vuxit rejält sen sist och stämningen och atmosfären var trevlig, personlig och bjöd på många happenings. Precis som man vill att en event- och mötesmässa skall vara.

Eventmarket fanns givetvis på plats. I vår stora oranga samlingsmonter ställde hela 19 medlemsföretag ut. Denna otroliga mångfald inspirerade och lockade mängder av besökare från det att mässan öppnade på onsdagsmorgonen tills den stängde på torsdagen kl. 17.

Vi på eventmarket.com vill rikta ett stort tack
till alla våra medutställare som gjorde hela montern så välkomnande och härlig! Stort tack säger vi också till Eastcoast Audio & Lighting som skötte all ljud och ljusteknik, både i montern och under hela vårt Showcase på Afternoon Tea. Och inte att förglömma... Tack Annika Johansson på Krogab AB som bjöd på kaffe och färskpressad apelsinjuice till alla som besökte vår monter. TACK!

Som alla vet, så lever mässan vidare långt efter det att portarna slås igen. Fortsätt att nätverka och skapa affärskontakter. Här har Ni länkarna till alla  meduställare som fanns  på  plats i montern:
Lion Alpin
Scandorama
Stockholms Säkerhetstjänst & Bevakning
Hotell Lerdalshöjden, Rättvik
Dalecarlius
Krogab
Eventkonsult
Axaco Event System
Eastcoast Audio & Lighting
Kungsträdgården
Lindau Production
PS Communication
Exxal Display Systems
Teaterbolaget
Gotlandshotellen.se
Träkumla Rom
Magikern Johan Ståhl
Barn & Underhållningsservice
Marstrand Event

Eventmarket Afternoon Tea med Showcase
Mellan kl. 15-16 båda mässdagarna bjöd Eventmarket på Afternoon Tea i mässans lounge. Det var Hotell Lerdalshöjden i vackra Rättvik som stod som värdar för hela Afternoon Tea-buffen med ångande te och rykande färska scones och bullar. Därtill serverade även lemoncurd och olika sorters marmelader. På scenen bjöd vi på ett späckat showcase i form av en inspirerande artistkavalkad.

Artisterna som visade upp sig var:
- Showgruppen All In med skådespelaren Anna-Lena Hemström, (den kaxiga syrran från TV's 'En ängels tålamod') och den legendariske gitarristen Mulle Holmqvist.

- Gala Entertainment som bjöd på ett fartfyllt rockmedley.
- James Hollingworth & Jojje Wadenius som fick hela publiken att sjunga med i kända barnlåtar som 'Kalles klätterträd' och 'Älgarna demonstrerar'. De spelade även en låt från senaste plattan 'Hajar du'. Hör av er till James & Jojje, så kan Ni köpa en signerad version av skivan. Jag har själv lyssnat på den och är redan galen i låtarna!
- Ulrica Bengtsson Den skånsktalande glada programledaren från TV4 höll i programlederiet under onsdagens showcase.
- På torsdagen var Peter Siepen konferencier och gjorde det med glans. (Tack till Lindau Production som bjöd på dessa två fantastiska pogramledare!)
- Viktor Åkterblom Nilsson. Den sprudlande glada och charmige skådespelaren som vi känner igen från såväl Findusreklamen och från TV4's Let's Dance.
- Systrarna K bjöd bl.a. på glittrande ABBA-medley.
- Richard Häger från Cotton Club presenterade sin rykande färska julplatta.
- Vi fick även möta artisten och 'Narrenpristagaren' Robert Wells och Håkan Sterner från Svenska EventAkademin som årligen delar ut Narrenpriset till aktörer i branschen. Kommnade Narrenprisutdelning och fest äger rum i Malmö i februari-07. 

I vårt rullande bildspel i montern visade följande företag upp sig:
Factory Nacka Strand
Clementin
Skansen, Stockholm
Vaxholms Kastell
Gotlandshotellen.se
Elmia AB
Hertzman Frukt & Grönt
Lindau Production
Eastcoast Audio & Lighting
Scandorama
Lion Alpin
Dalecarlius
Ett & Co AB
Hotell Lerdalshöjden, Rättvik
Stand By
Eventkonsult
Stockholms Säkerhetstjänst & Bevakning
Ide Bild
Nova Park
Kungsträdgården
Qualytent Norden
L & B Marketing
Värdskapet
Marstrand Event
Plasma & Projektorer
Hyrmattor.se

Se fler bilder i BILDARKIVET

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket