Travelworld 2007

TRAVEL WORLD 2007

travelworld-2007

Den 18 oktober mötte event- & mötesindustrins köpare och säljare varandra i en exklusiv workshop på Grand Hotell i Stockholm. Eventmarket och flera av sajtens medlemmar fanns på plats och vi bjöd på branschens mångfald och inspirerande showcase från den stora scenen, som dagen till ära var vår monter.

Travel World är ett slutet forum för fackfolk där köpare möter säljare. Bland utställarna finns många konferens och mötesanläggningar samt några leverantörer runt i kring. Alla vi som alltså motsvarade kategorin 'säljare'.

Mässans policy är att endast välkomna 'bra' köpare bland gästerna. Och det är givetvis ett mycket bra koncept. De personligt inbjudna gästerna skulle därmed representera 'köpare.. och alltså enbart köpare'. Dock är det många gånger svårt i vår bransch att skilja på om man är köpare eller säljare. Oerhört många representerar faktiskt båda grupperna. Och det var många av dem som vi och våra medutställare saknade på mässan.

Vår medverkan på Travel World känns dock som mycket positiv. Nu startar den stora uppföljningen där vi hoppas på många bra affärskontakter, ordrar och bokningar.

Alla vi fanns med i Eventmarkets oranga monter och på scen:
- Lindau Production AB Artist- & Talarförmedling
- Hotel Lerdalshöjden & Jöns Andersgården i Rättvik Hotell, Restaurang & Konferensanläggning
- Dalhalla i Rättvik Landets läckraste konsertarena utomhus!
- Doormanservice
- Håkan Sterner Eventkonsult Eventarrangör & Föreläsare
- Stockholms Säkerhetstjänst & bevakning Limousiner och privatchaufförer
- Krogab Kaffe- & juicemaskiner.
- Stockholms Presentreklam Profilkläder, produkter och giveaways
- Miro Lounge Konferens- & Möteslokaler med egen bild- & ljudstudio i Stockholm City
- Caroline Wennergren. Underbar jazz & bluessångerska och artist känd från bl.a. melodifestivalen.
- Systrarna K Showande systrar i grittrig förpackning som framförde såväl ABBA medely som gamla svenska godingar från 50-talet.
- Johan Ståhl Underhållande magiker som passar perfekt för stora och små scener. Johan engageras även som programledare och Stand-uppare.
- Thomas Oredsson Standup'are, en av de första och faktiskt mest rutinerade i branschen!
- Katarina Hultling Konferencier och känd programledare från TV-sporten. Förutom jobbet på TV, så engageras Katarina även mycket som moderator, programledare och föreläsare.

Eventfotografen Tibor Barany / Tiborfoto.com fanns på plats under hela dagen och tog många bilder.
» Se bildarkivet

Tack alla Ni
som besökte Eventmarket.com och våra medutställare på Travel World den 18 oktober 2007. Det är alltid lika kul och viktigt att träffas i mänskliga möten. Varmt välkomna också in på www.eventmarket.com - där ni hittar HELA event, mötes- & upplevelsebranschen, samlade under samma tak!

 

travelworld-2007-2

 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket