Konfex Göteborg 2007

konfex-got-07KONFEX GÖTEBORG 2007

Eventmarket på Konfex i Göteborg 7-8 februari 2007
Ännu en lyckad mässa! Vi fanns på plats med en samlingsmonter där besökarna mötte oss och 6 meduställande företag. Båda dagarna kl. 15.00 bjöd vi på Afternoon Tea och ett 30 minuter långt och inspirerande Showcase. Över 150 mässbesökare/dag samlades då i och runt vår monter där mässans höjdpunkt utspelade sig.

En mässa är en otroligt bra start på viktiga affärskontakter. Det är nu dom verkliga kontakterna knyts mellan branschens köpare och säljare. Vi önskar er alla lycka till med era kommande evenemang och konferenser.

Alla vi fanns med i eventmarkets samlingsmonter
Lindau Production - Artistförmedlingen som bokar Sveriges hetaste underhållare, programledare och föreläsare.
WEE Turnéservice - Teknikföretaget som är proffs på ljud- & ljusteknik i alla de former.
Visit Karlstad - Mötesarrangörerna som arrangerar möten och kongresser i soliga Karlstad med omnejd.
Junior Productions - Specialister på barn och familjeunderhållning i form av TV-kända figurer i jätteformat. Alla känner väl till Svamp Bob Fyrkant, Snurre Sprätt, Byggare Bob, Spiderman m.fl....
Krogab - Vi behöver nog bara nämna den stora oranga Apelsinbaren!! Krogab hyr ut kaffe och juicemaskiner till anläggningar i Sverige.
Universeum Möjligheternas hus i Göteborg. Experimentera, konferera och ät en god middag mitt bland hajar och regnskog.

Afternoon Tea och Showcase
Klockan 15.00 båda dagarna bjöd vi på Afternoon Tea (Te, kaffe, kaka och färskpressad apelsinjuice). På scenen i vår monter presenterades en 30 minuter lång artistkavalkad i högt tempo. Över 130 personer/dag var förbokade och fler än så drog sig till eventmarkets monter när vi drog igång.

Följande artist-tips bjöd vi på:
- Lena PH Look a like från House of Fun bjöd på en ruskigt lik Lena PH kopia både vad gäller sång och rörelser. Hela konstellationen House of Fun bjuder på än fler kopior och showande artister till fester och evenemang.
- Janne Bylund. En kort och varm komiker, programledare, artist och mångsysslare med vassa klor.
- Gala Entertainment, showgruppen som bjöd på rockigt och svängigt ABBA nummer. Kan bokas i olika konstellationer för stora och små event.
- Systrarna K, två charmiga och välsjungande tjejer som bjuder på allt ifrån ABBA till Pippi Långstrump och schlager. Passar utmärkt som middagsunderhållning eller proffsig scenshow.
- SvampBob Fyrkant från Junior Productions dansade, sjöng och kramades med alla. SvampBob och hans kompisar Byggare Bob, Spiderman, Mumintrollet och många fler bokas ofta till köpcentrum och familjeevenemang och blir allas favoriter.
- Triple & Touch. Våra folkkära programledare och artister med en stor portion humor och musikalisk talang.

Tack alla som besökte vår monter hälsar vi på eventmarket.com!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket