Eventdagarna 2012

massummering rund

EVENTDAGARNA 2012

Vår mäss-summering

Efter att ha packat ihop montern efter stängningsdags, så bar det hem mot Arboga. Straxt efter 22 var det mesta urpackat från bilen och några minuter därefter kröp vi ner i bingen med trötta ben och tunga ögonlock. Vid summering i vanlig ordning somnade vi båda mitt i en mening...

Väckarklockan ringde även denna morgon och nu är vi tillbaka på kontoret med en stor bunt visitkort och lång 'att-göra-lista'. Vi har alltså varit i Göteborg och ställt ut på Eventdagarna i dagarna två. Här gäller det nu att lägga upp dagen på ett effektivt och smart sätt. Mail till alla vi mötte på mässan skall skickas och den stora uppföljningen skall påbörjas per omgående! Sen kommer lite tid att läggas på en reporter från en lokaltidning, som skall ringa mej. Nej då, det gäller inte jobbet utan snarare mitt eget engagemang mot våld och rasism som råder i vår lilla stad :(

Så till vår egen mäss-summering....

Om vi börjar med det negativa, så har vi det överstökat:
- På tok för få slutkunder besökte mässan, trots att man inför detta år bedyrat nya ägaren Svenska Mässans stora kostym, starka muskler och ekonomiska styrka.
- Galet med montrar som gapade tomma. Hur tänker man där?
- Varför bojkottar Sveriges eventbolag och en uppsjö av övriga eventleverantörer mässan?
- Vi saknade även den personliga touchen som tidigare år genomsyrat mässan. Var fanns projektledarna när vi utställare anlände skeppet, byggde våra montrar och sedan försökte göra jobbet på själva mässgolvet? Var vi inte ens värda att hälsa på i år?
- Branschfesten var lite sådär den också. Gud vad jag låter negativ nu, men hallå! Dragshow i all ära. Men typ 20 nummer utan större variation blev lite för mycket 'av det goda'. Inte schysst mot vare sig artisterna eller publiken. Saknade även värdskapet som borde välkomnat och styrt upp hela aftonen. Sorry Göteborgs Fyrverkerifabrik att vi missade din fyrverkerishow. Vi uppfattade helt enkelt inte programpunkten :(
- ...Att sen 8 vid vårt bord blev magsjuka känns bara too much. Tackar gudarna att Johnny och jag klarade oss.

OBS! Lite efterresearch har visat sig att de magsjuka har utökats till 10 st!! OCH att deras gemensamma nämnare INTE var branschfesten utan snarare en gemensam middag kvällen innan! Rätt ska'va rätt!

Så till det positiva!
- Sååå himla kul att vi fick så många nya medlemmar som inom kort kommer berika utbudet på sajten.
- 'MVG'...stort A...5:a i betyg för alla trevliga möten vi haft. Extra plus till våra härliga montergrannar Tanum Strand, RonnebyBrunn, profiltjejerna från iitala / Fiskars AB och inte minst Big Meetings Sthlm!!
- Tack också du underbara tjej från Visit Karlstad som överöste beröm över eventmarket.com. Himlar va det värmde!!
- Och slutligen en guldstjärna för trevligt mingel med La Prensa-killarna på branschfesten och alltid lika givande eftersnack med branschikonerna Janne Lindau och Janne Börjeson. Och inte minst stort tack till det glada gänget vi hade till bords. Jonathan från Fotografiska, Lisa från Stockholm City Conference Centre, Robert Malmgren från Sture m.fl. Och du Tobias Wallin, beklagar att vi inte joinade dej på dansgolvet natten lång, ...men vi hade ett jobb att sköta dagen efter!

Nej, nu kavlar vi upp ärmarna och gör vårt eget Eventmarket ännu bättre!

PS! Egentligen är jag en positiv glad skit!
På återhörande
Kram Jennie

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket