Stockholm Swing By Golfbaren

KONTAKTA:

Stockholm Swing By Golfbaren
Surbrunnsgatan 46
Stockholm

»Hemsida

08-618 61 05


  • INFORMATION

SWING BY GOLFBAREN - MINIGOLF, MAT OCH SWING

Glöm allt du lärt dig om minigolf. Det här är något helt annat. Proffsigare, svängigare och mer sofistikerat. Häng med på en upplevelse där mat, dryck och minigolf lirar tillsammans och skapar det vi kallar The Minigolf Experience. Klubborna är uppradade, menyn är fylld till bredden. Och cocktailglasen är putsade till perfektion! 30-talet har aldrig varit härligare - let´s swing it!

EVENTS
Välkommen till oss om ni önskar aktivera affärslunchen, utmana chefen eller lära känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, dedikerade spelvärdar och en sprakande stämning ger vi er The Minigolf Experience.

MAT & DRYCK
En perfekt spik eller för mycket kraft i putten? Fira vinsten eller gråt ut över förlusten med en bit mat inspirerad av det amerikanska köket. Vad sägs om hummer, pizza eller miniburgare med smak av New York? Mat som går utmärkt att äta sittandes, ståendes eller minglandes under minigolfrundan.

Glöm trälådor och sliten bangolf. Swing by Golfbaren i Vasastan är minigolf på riktigt, mat för alla smaker och cocktails med glimten i ögat. Här är gräset grönare, cocktailsen mer sofistikerade och stämningen lite mer swinging 30's. Bryt vardagslunken med boll och klubba, banor utformade med fingertoppskänsla och en helt unik atmosfär där minigolfens historia berättas.

MINIGOLF I STOCKHOLM
Minigolf är en variant av golf som spelas med en putter på små banor, så kallade hål. En minigolfrunda består normalt sett av 18 hål, men det förekommer även 12 hål. Hålen ska vara 6-18 meter långa och har ofta olika typer av hinder och avslutas med en "kopp" eller målområde i slutet, där bollen ska hamna. Runt varje hål finns oftast en sarg som minskar risken att bollen hamnar utanför banområdet.

Hos oss kan i spela spela Minigolf, Bangolf, Äventyrsgolf, Golf samt puttning.
Vi erbjuder även Speakeasy, Cocktails, Restaurang, Dining Room, After work, AW, A la carte, Julbord, Social dining, Sharing.

KONFERENS & AKTIVITETER
Ert företag kan också ha Konferens, Dagkonferens, Företagsfest, Aktivitet, Företagsaktivitet i Vasastan
Stockholm, Surbrunnsgatan & Sveavägen

Varmt välkomna till Swing by Golfbaren i Stockholm!

Se även:
» Golfbaren Kristineberg
» Golfbaren Aspudden

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015