Stadion i Malmö

KONTAKTA:

Stadion i Malmö
Eric Perssons väg 31
200 73
Malmö
  • Skånes Län

»Hemsida

040-32 66 02


Maxkapacitet: 25000
Sittande matgäster: 2000
Största mötesrum: 2000

  • INFORMATION
  • KARTA

EVENT, KONFERENS & MÄSSA PÅ STADION I MALMÖ

Söker du evenemangslokaler / eventlokaler eller mässlokaler i Malmö. Vi har lokaler för alla typer av event Från loger och mötesrum till stora evenemang, event och konserter.

KONFERENS

Boka Stadion som är en fotbollsstadion. Men vi är även en komplett konferensanläggning som erbjuder möjligheter inom event och konferens. Med vår Restaurang 1910 som rymmer 2000 sittande gäster och flertalet konferensrum med kapacitet på 20-150 personer möjliggör vi era önskemål. På Swedbank Stadion finns allt du kan kräva av en modern konferens- och eventanläggning. Plus lite till. Fräscha konferenslokaler med den senaste tekniken.

Hjälpsamma konferensvärdar. Utsökt mat och dryck. Men också en annorlunda och inspirerande miljö med plats för allt från arbetsmöten till galabanketter under kristallkronorna i Restaurang 1910.

FESTVÅNING

I Stadions stora restaurang, 1910 Mat, Fest & Fantasi, finns plats för allt från konferenser och utställningar till galafester och shower. Lokalen rymmer upp till 2 000 sittande gäster och flexibiliteten är stor även i det lilla formatet.
Tillsammans skapar vi möjligheter för er att mötas i en inspirerande miljö med mycket känsla och värme. Kombinera menyerna med våra vin- och dryckespaket och avrunda gärna måltiden med ett avec & chokladpaket. Vår kunniga personal från SSP hjälper er gärna till att ta fram mat- och dryckesförslag till arrangemang som kräver det lilla extra.

MÄSSA, KONSERT & EVENT...

Vi erbjuder även lokaler för utställning, lansering och mässa samt scener för konserter och alla slags evenemang och events.

Varmt vlkomna att kontakta oss så berättar vi er om hur ert kommande event passar in hos oss.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj MFF på Facebook

1-ny-twitterFölj MFF på Twitter

1-ny-instagramFölj MFF på Instagram

1-ny-youtubeSe MFF på Youtube

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket