Sandra Wigren | Föreläsare, Clown & Eldartist

KONTAKTA:

Sandra Wigren
Stockholm

»Hemsida

070-33 77 825


  • INFORMATION

INSPIRATIONSFÖRELÄSARE eller CLOWN TILL BARNKALAS!

Sandra Wigren är en sann inspiratör, föreläsare, clown & eldartist. Devisen är 'From pain to Power, and Joy to Happiness'...

Sandra Wigren överlevde tsunamin i Khao Lak i Thailand 2004. Då stod hon på toppen av sin karriär som programledare på tv. Efter det blev hennes liv aldrig mer detsamma. Den tsunami som sköljde över henne efteråt innebar en nedåtgående spiral av långa sjukhusvistelser, posttraumatisk stress, feldiagnostiseringar, alkohol, droger och prostitution.

​Sedan barnsben har Sandra känt sig hemma på scenen, som är hennes bästa forum för att uttrycka sig. Först i form av teater och sedan som etablerad clown och eldartist via cirkusskola. Därefter in i TV-rutan, där hon var med och startade SVT:s Barnkanalen. Efter det har vi kunnat se henne på TV 3 och Kanal 5 i humor-, spel- och dokumentärprogram.

Sandra är idag en totalt orädd person som vågar vara helt öppen med sin historia. Med mycket humor, glädje och energi förmedlar hon sina insikter om livet. Genom sitt uttrycksfulla och självutlämnande sätt lämnar hon ingen oberörd.


BOKA SANDRA SOM FÖRELÄSARE

"From pain to Power"
Välkommen att boka en föreläsning som får människor att vakna upp och se livet ur ett perspektiv där allting är möjligt.

Sandra lämnar ingen oberörd. Hon har förmågan att kunna plocka fram andras livsglädje, transparens och att våga vara avskalad. Att komma ur vardagens gnäll och se livet i ett större perspektiv. Att kunna se sina kvalitéer och våga leva mer. 

Sandra är varm och rapp med stor integritet. Hon har en stark passion för att hjälpa och lyfta andra och få dem att hitta sitt unika jag.

Sandra bokas ofta till både privat el offentlig sektor, konferenser, mässor, för ungdomar, pensionärer och inom idrottsvärlden.


BOKA SANDRA TILL BARNKALAS & EVENT

Att få besök på sitt födelsedagskalas är varje barns stora lycka! Och även alla föräldrars.. Jag har gästat hundratals kalas- och bjuder på show, magi, dans, eldshow, ansiktsmålning, ballongfigurer, lekar, skattjakt mm. Allt vad som önskas!
Vad gillar ditt barn?​

I alla paket ingår: Lek, Dans / Ansiktsmålning / Ballongfigurer / Skattjakt/
el formas enl egna önskemål och för alla åldrar! Det går även att boka till en exklusiv eldshow i alla paketen för endast 500 kr extra!

CLOWNEN MARY

Den busiga lilla clownen med sin hemliga koffert kommer direkt från sin cirkusvagn där hon bor på cirkusen tillsammans med sin lilla cirkusloppa. I Marys cirkusvagn sitter det alltid någon på sängen när hon vaknar. Just denna morgon, var det en gigantisk farlig drake!

PRINSESSAN BLOSSA

​Prinsessan Blossa är en sagolik prinsessa kommer för att få hjälp av födelsedagsbarnet att bryta förtrollningen hon fått av en elak trollkarl. Hon har massvis med historier om drakar och prinsar, och hon kan förtrolla hela kalaset med sina magiska tomtebloss..

PIRATEN PIRAYA

​En modig pirat som kommer direkt från sitt pirayaskepp ute i rymden. Hon har en alldeles egen teleporter som tar henne till alla kalas där Kapten Fis har varit och gömt en skatt...

JULFÖRESTÄLLNINGEN - KAOS I TOMTEVERKSTAN

Jag erbjuder öven en julföreställning för både stora och små, med Tomtenissarna Marcel och Märi som försöker rädda julen då dom upptäcker att Jultomten är borta!....

Pris/tema:
60 min / 2000:- (med eld 2500:-)
90 min / 2500:- (med eld 3000:-)
120min / 3000:- (med eld 3500:-)
Bokningsavgift på 500 :- för fastställande av bokning.
Alla priser är exkl moms!


Varmt välkommen att kontakta mig direkt, både när det gäller frågor eller bokning!
/ Sandra Wigren

SE KLIPPET KAOS I TOMTEVERKSTAN:

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015