Quiz Deluxe - Love me [Bar]tender

KONTAKTA:

Quiz Deluxe - Love me [Bar]tender
Chill Mandrill Produktion
Erik Eken Lundin
Göteborg / Hela Sverige

»Hemsida

070-242 37 68


  • INFORMATION

Middagsunderhållning när den är som bäst!

Trodde du att ni skulle få en vanlig frågesport? Fel! Quiz Deluxe är en sprakande humorföreställning där fyra professionella skådespelare underhåller, roar och engagerar. Vill ni, så kanske vi hinner med alla quizets frågor också ;)

Vi bokas till olika fester och event, företags kick-offER, som middagsunderhållning eller som festlig aktivitet för kollegor och kunder i hela Sverige, men har även en "hemmascen" i Göteborg. 

Vårt upplägg (flexibelt dock)

Alla gäster är glada och förväntansfulla när allt börjar som ett udda quiz... Sen tar allt en snabb och oväntad vändning. Bartendern och servitrisen får så fullt upp med omöjliga beställningar, kärlekstörstande gäster och försvunna kollegor,  att de måste kämpa hårt för att hinna igenom quizets alla frågor.

"Quiz Deluxe: Love me Bartender" är en komisk föreställning som passar perfekt under mingel och middag. Fyra professionella skådespelare levererar den klart roligaste middagsunderhållningen och konferensunderhållning som går att hitta. Gästerna engageras och garanteras en oförglömlig skrattfest.

SPELTID: ca: 60 min (ett visst mått av improvisation förekommer)

QUIZ DELUXE BESTÅR AV:

quizdeluxe-moa-malanMoa Malan

Internationellt prisade skådespelaren Moa Malan som gör rollen som Lilly, servetrisen som kämpar med att genomdriva kvällens utlovade underhållning.

quizdeluxe-erik-lundinErik Eken Lundin

Den mångsidige skådespelaren Erik Lundin som känns igen från film- och TV. I vår föreställning spelar han den kärlekskranke bartendern Tony.

quizdeluxe-annelie-abrahamssonAnneli Abrahamsson

Anneli är en av Sveriges roligaste komiker, ständigt aktuell på de stora humorscenerna. Med oss spelar hon stammisen Marie-Louise som gör allt för att kvällen ska bli ett riktigt party.

quizdeluxe-emanuel-claessonEmanuel Claesson

Emanuel är en begåvad skådespelare som bland annat spelar med Göteborgs dramatiska teater. I vår historia spelar han chefen Sean som gör allt för att hålla restaurangens rykte fläckfritt.

quizdeluxe-matilda-sellergrenMatilda Sellergren

Manus och regi

Varmt välkomna att kontakta och för frågor eller bokning. Vi kommer till er, vart ni än är i Sverige. Eller så är ni välkomna till vår hemmascen i Göteborg.
/ Erik Eken Lundin, Quiz Deluxe

Skickaförfrågan1-160 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket