Petra Marklund

KONTAKTA:

Petra Marklund
Blixten & Co
Torbjörn Smedhag
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

070-887 34 55


  • INFORMATION

BOKA PETRA MARKLUND

Petra Marklund har i över tio års tid varit en av Sveriges största artister och musikexporter. Boka henne till ditt event idag för exklusiv underhållning till ditt företagsevenemang.

Med över 120 miljoner streams på Spotify under artistnamnet September har Petra lyckats erövra världen, och blev nyligen invald till Stockholms Hall of Fame på Arlanda.

Hösten 2015 släppte Petra Marklund nytt material på svenska som hyllades i media som "bäst just nu" (GAFFA) och "bäddat för en ny succé" (Expressen). Under våren 2016 var hon ute på en Sverigeturné, som beskrevs som "högklassig underhållning" (UNT) och "fick konserthuset i gungning" (Arbetarbladet).

Petra Marklunds senaste album "Ensam inte stark" bjöd på det sedvanliga discoglittret och pampiga poplåtar, och visade dessutom upp en ny, mörkare sida. Albumet har skapats tillsammans med bland andra Ludwig Bell, Joakim Berg, Linnea Henriksson, samt Michel Flygare och Tobias Jimson från Nonono.

Med sitt nya låtmaterial varvat med hits som "Händerna mot himlen", "Baksmälla", "Mikrofonkåt" och "Kärlekens tunga" har Petra Marklund en bred repertoar som passar utmärkt i flera olika sättningar. Boka Petra Marklund idag.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket