MusikEvent | Uthyrning & Scenteknik

KONTAKTA:

MusikEvent | Uthyrning & Scenteknik
Niklas Hoxell
Mästaregatan 5
731 50
Köping

»Hemsida

0221-170 50


  • INFORMATION

HYR MOBILA SCENER, SCENTEKNIK, TÄLT, MÖBLER & PORSLIN

MusikEvent är en eventbyrå som erbjuder allt inför fester, events och arrangemang. Hos oss kan du hyra teknik, scener, mobilscen, partyält, porslin, möbler och mycket mer. Hos oss kan du även boka landets mest efterfrågade artister och underhållning.

Hyr partytält/cateringtält till ditt event
Ett partytält är ett smidigt och bekvämt komplement till ditt event. Tälten finns att få med eller utan fönster, från små storlekar upp till stora sektionsbyggda tält för festivaler. Vi hyr också ut bord, stolar, kristallkronor och golv till tälten vi levererar samt toaletter.

Ljud & ljus för uthyrning och försäljning
Med mångårig erfarenhet inom området ljud, ljus och scenteknik erbjuder vi totallösningar till alla typer av events. MusikEvent har valt att jobba med kvalitativa och funktionella varumärken med bästa tänkbara lösningar Ljud & ljus är en av de viktigaste delarna under ett arrangemang oavsett om det är en liten tillställning eller en stor konsert, konferens eller liknande.

Uthyrning av porslin, glas, bord och stolar...
Hos MusikEvent kan du även hyra porslin, dukar, glas, bord och stolar etc. 
Här hyr du både för den lilla tillställningen och det stora evenemanget. Att hyra porslin till en fest är väldigt smidigt och enkelt. Fördelen framförallt är att man får allt snyggt och enhetligt.

Mobilscen 7,5x6m finns nu hos MusikEvent för uthyrning!
Byggnation tar ca 1-2 timmar.
Passa på att boka nu som paket, inklusive ljud och ljus.
Ring för just ditt totala pris, 0221-170 50

Artistförmedling
MusikEvent levererar även landets mest efterfrågade artister och underhållning. Vi förmedlar artisterna till ert arrangemang och hjälper er att skräddarsy ett koncept som passar såväl era önskemål som er budget. Det är viktigt för oss att ni som kund ska känna er trygga genom hela processen.
» Läs mer om vår artistbokning

Mellansverige
MusikEvent har kontor i Köping, Västerås och Stockholm, men erbjuder sina tjänster och produkter i hela mellansverige. Eller faktiskt hela Sverige om så önskas.

Varmt välkomna att kontakta oss för närmare info!
0221-170 50
skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket