Mia Törnblom, MT Gruppen

KONTAKTA:

Mia Törnblom, MT Gruppen
MT-gruppen
Box 8022 (Regeringsgatan 111, 5 tr)
104 20
Stockholm

»Hemsida

08-692 95 95


  • INFORMATION

Mia Törnblom Ledarutveckling och personlig utveckling

Vill du utvecklas som ledare, medarbetare och medmänniska? Då har du kommit rätt!

MT-gruppen och Mia Törnblom i spetsen arbetar med utveckling för individ, grupp och organisation. Våra ledord är inspiration, engagemang och ansvar. Vi håller kurser, föreläsningar och erbjuder ledarutveckling och individutveckling för företag som vill se sin ledning och personalstyrka växa och utvecklas. Vi utbildar både i grupp och enskilt och vår specialitet är anpassade utbildningar. Vi har även program för privatpersoner, uppe till höger hittar du en privatflik och mer information.

Vi använder MT-metoden som är utvecklad av Mia Törnblom - utbildare, föreläsare, författare och en i teamet på MT-gruppen. Målet med vår utbildning är att du ska utveckla ett starkt personligt ledarskap och ge dig en solid plattform att stå på när du möter nya utmaningar. Metoden baseras på kognitiv teori och har unika verktyg och övningar för mental träning och självanalys. MT-metoden ger goda och mätbara resultat.

Föreläsare
Våra föreläsningar är berörande, lärorika och inspirerande! Våra framförande ger er insikt i personlig utveckling - på riktigt. Här är våra erfarna och uppskattade föreläsare:

Mia Törnblom
Yvonne Brokvist
Kaj Pedersen
Susanne Canu
Magnus Grönblad
Anna Rydgren


Varmt välkommen till Mia Törnblom och MT-gruppen!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket