Kulturhuset Stadsteatern

KONTAKTA:

Kulturhuset Stadsteatern
Jenny Rutenborg
Sergels torg
164 14
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

076-825 17 87


Maxkapacitet: 700
Sittande matgäster: 300

  • INFORMATION
  • KARTA

Eventlokaler i Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern erbjuder ett av Stockholms mest spännande och centrala platser för möten och evenemang. Boka Evenemangslokaler i centrala Stockholm.

Kulturhuset Stadsteatern erbjuder ett av Stockholms mest spännande och centrala platser för möten och evenemang. Huset har ett rikt utbud av kulturupplevelser med konst, teater, dans och musik på varje våningsplan.

Här finns allt Du behöver - närhet till alla stadens attraktioner, vacker utsikt, spännande lokaler, evenemangslokaler, eventlokaler, konferenslokaler samt restauranger och cafeterior. I samband med uthyrningar kan vi även erbjuda visningar av pågående utställningar och biljetter till föreställningar.

Vi har lång erfarenhet av events. Våra lokaler passar till alla slags möten som företagsevenemang, mässor, konferenser, presentationer och seminarier. Vi satsar i år på stora uthyrningar.

Kulturhuset vid Sergels torg i Stockholm, ritad av arkitekten Peter Celsing, invigdes 1974. Med sina drygt 3 miljoner årliga besökare har huset etablerats som en naturlig och mångkulturell mötesplats mitt i city. Våra lokaler är handikappanpassade.

Information om våra lokaler

Hörsalen - är en flexibel lokal på 495 kvadratmeter belägen i Kulturhusets nordöstra gavel med plats för upp till 600 personer. De stora fönstren sträcker sig utmed två väggar vilket möjliggör utsikt åt både norr och öst. Läktardelar med fasta sittplatser för 267 personer finns som går att skjuta närmare scenen. Flyttbara väggar ger möjlighet att dela av rummet.

Foajé 3 - är en ljus lokal på 250 kvadratmeter i anslutning till Hörsalen med plats för upp till 250 personer. Optimal för events, mingel och mindre fester eller som mässhall.

Studion - är en öppen mötesplats med ett unikt läge mitt i city som ger oanade möjligheter med generösa 8 meter i takhöjd och cirka 740 kvadratmeter golvyta. De stora fönstren sträcker sig utmed hela väggen mot Sergels torg och ger ett fantastiskt ljusinsläpp och upplevelser av stadens puls.

Klarabiografen- är utrustad med den senaste digitala tekniken. Salongen är på 150 kvadratmeter med plats för 78 personer. Passar utmärkt till filmvisning, direktsända evenemang, presskonferenser och seminarium.

Galleri 3 - är en öppen lokal som passar sig för utställningar, presentationer, mässor och som festlokal med plats för upp till 600 personer. Lokalen är kilformad och cirka 800 kvadratmeter stor. Den ena långsidan sträcker sig ut med Sergels torg med utsikt över Plattan.

Galleri 5 - är en 1160 kvadratmeter stor, öppen lokal för upp till 360 personer som passar bra till utställningar, presentationer, fotograferingar och mindre mässor. Lokalen är belägen högst upp i huset och dess ena långsida, helt i glas, erbjuder en praktfull utsikt över norra Stockholms centrala delar.

Taket - Högt över takåsarna, mitt i city och under bar himmel hittar du sommarens skönaste, grönaste betongoas. Taket ligger högst upp på Kulturhuset och rymmer upp till 400 personer. Lokalen passar till allt från event och konserter till middagar, mingel och frukostseminarium.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket