Jönköpings Hotell & Konferens

KONTAKTA:

Jönköpings Hotell & Konferens
Box 6066
550 06
JÖNKÖPING
  • Jönköpings Län

»Hemsida

036-17 18 00


Maxkapacitet: 300
Sittande matgäster: 300
Största mötesrum: 300
Antal bäddar: 240

  • INFORMATION
  • KARTA

Välkommen till Jönköpings Hotell & Konferens

MÖTEN PÅ ETT PERSONLIGARE PLAN

Kongress, konferens, möte, kick-off eller en informell kopp kaffe? Jönköpings Hotell & Konferens är det familjeägda konferenshotellet med mötet i fokus. Vi har samlat mötesrum, mat, logi och relax bekvämt under ett och samma tak, en kort drive från A6 Golfklubb. Eftersom ett lyckat möte börjar med ett personligt bemötande har du vår fulla uppmärksamhet, varje gång. Våra kunder väljer ju allt som oftast att komma tillbaka, både i jobbet och privat.

DET KRÄVS BARA TVÅ FÖR ETT MÖTE

Jönköpings Hotell & Konferens arrangerar möten för två till 300 personer. Oavsett hur många ni är, möts ni alltid av samma personliga engagemang och service. Vi utgår från ert mål med mötet och skräddarsyr sedan efter förutsättningarna. Med bred erfarenhet av stora kongresser, konferenser, evenemang och kundträffar vet vi vad som krävs i varje sammanhang.

Elmia ligger i närheten gör också att många av våra kunder väljer att samordna mässbesöket med konferens och övernattning på ett effektivt och trivsamt sätt.

Vi är kända för vår flexibilitet och anpassar vår verksamhet efter ditt möte. Går inte, finns inte på Jönköpings Hotell & Konferens!

PLATS FÖR ALLA SOM VILL SYNAS

Vi kan även erbjuda smarta upplägg för din mässa eller minimässa, med lokaler som lämpar sig för olika typer av utställningar och exponeringar. I vår rymliga aktivitetshall har vi under årens lopp arrangerat många olika typer av mässor och kongresser - från årsstämmor till videokonferenser, taklagsfester och hundutställningar.

Nästan alla typer och storlekar av mässor funkar bra hos oss. 
Vi har inga problem att kombinera utställning, föreläsning, mat och boende.

Förklara dina önskemål så ska vi göra allt vi kan för att arrangör, utställare och besökare får en mässa att minnas.

MER ÄN EN BENSTRÄCKARE

Variation är hemligheten bakom ett lyckat möte. Vi kan erbjuda en rad olika aktiviteter som utmanar hjärnan och ger kroppen mer än bara en bensträckare. Perfekt för teambuilding, kundträff och konferens! Som konferensgäst har du självklart också tillgång till vår relaxavdelning med uppvärmd pool, ångbastu, bastu och gym. Närheten till A6 Golfklubb gör det också möjligt att inkludera en golfrunda i konferenspaketet på ett smidigt och prisvärt sätt.

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015